SZOTÁK REGINA - A ZAY ÚJ BÜSZKESÉGE

SZOTÁK REGINA - A ZAY ÚJ BÜSZKESÉGE

Mindenhol elsöprő sikert arat!

Belépett a Zayba, és máris megnyerte sok kortársa bizalmát, pedig csak pár hónapja volt középiskolás diák, amikor megválasztották a diákönkormányzat elnökének. Olyan programot állított össze, amelyben konkrét dolgokat ígért, nem csak általános, „minden jó lesz és szép" szlogeneket hangoztatott.


Azután egy hónappal a helyi sikerek után novemberben elkísérhettem a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Diákparlament ülésére, ahol Regina hiteles fellépése megint sikert aratott a diákok körében és megválasztották az Országos Diáktanács (ODT) megyénket képviselő póttagjának. A jelenlegi tag, Lukács Nándor (Zrínyi Ilona Gimnázium) megbízásának végén, nyártól Regina fogja teljes körűen képviselni megyénk fiataljait.



Pénteken újabb választáson vett részt a KÖZ-Pont Egyesület Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat (SZSZB GYIÖK) által szervezet Megyei Diákparlament ülésén, ahol újra elnyerte a diákok bizalmát és a megyei diákszervezet stábjában ELNÖKI pozíciót kapott.


Örömmel látom, hogy Reginát érdekli az ifjúság helyzete, amin nemcsak iskolai szinten próbál javítani, hanem felvállalja a megye képviseletét az országos rendezvényeken, a döntéshozókkal történő egyeztetéseken.


Gratulálunk és kívánjuk, hogy lelkesedésed maradjon töretlen!

a NYSZC Zay Anna Egészségügyi, Informatikai

Szakgimnáziuma és Kollégiuma tanulóifjúságának nevében

Zimán Edvinné

DÖK-patronáló tanár és a büszke osztályfőnök

 

#kapcsolódó

Rendhagyó magyaróra a Krúdyban

Rendhagyó magyaróra a Krúdyban

Novellaelemzés - nyelvész szemmel