Jön az "AZ" második része

2018.04.14.
Formálódik az AZ 2. stábja, úgy tűnik, két új szereplő kilétére is fény derült már

Már csak alig több, mint egy év és a mozikba kerül az AZ második része is, melyben újabb huszonhét évvel később találkozhatunk az első részben megismert gyerekekkel, immár felnőttként. Nem csoda, hogy az utóbbi időben rohamléptekkel kezdtek el haladni a munkálatok, úgy tűnik, most még két főszereplő kilétére fény derült, velük pedig boldogabbak nem is lehetnénk a film sorsát illetően.

A gyilkos bohóc, Pennywise bőrében újra láthatjuk az első részben is emlékezetes alakítást nyújtott Bill Skarsgardot, a nyilvánosságra hozott stáblista alapján pedig visszatérnek a fiatal Vesztesek is. Arról egyelőre nagyon kevés információ van, hogy ki bújik majd felnőtt énjük bőrébe, lassan ezek a hírek is kezdenek kiszivárogni, ahogy egyre haladnak előre a munkálatok. Az biztos, hogy Beverly Marsh képében Jessica Chastain már benne lesz a filmben, most azonban még két esélyes neve felmerült, sőt, az is megvan, kit játszanának a jövő szeptemberben érkező horrorban.

Az egyik James McAvoy, aki nem egyszer mutathatta már meg, mire képes a szélesvásznon akár jótét lélek, akár skizofrén gyilkos képében, így vele csak nyerhetne a stúdió. A hírek szerint a színész Bill Denbrough-t játszaná, akit az első részben Jaeden Liebher személyesített meg és, aki a tragédia után eltelt hosszú évek alatt sikeres íróvá cseperedett.


Richie Tozer szerepére is megvan már azonban a legesélyesebb jelölt, akit eddig főleg olyan komédiákban és vígjátékokban láthattunk, mint a Kész katasztrófa, a Kamatylista vagy a Lepattintva, humorérzékére azonban szüksége is van karakterének. Sok esetben azért a vígjátékszínészeknél előfordul, hogy kicsit túl komolyan veszik hasonló szerepeiket, ami inkább rányomja bélyegét alakításukra, semmint segít nekik benne.

noizz.hu