Nevezd be iskolád és nyerjetek 100.000 Ft-ot

2018.05.01.
A Bringa Piknik szervezői Középiskolák részére versenyt hirdetnek a rendezvényen legnagyobb létszámban induló és távot végig tekerő Középiskolai csapatoknak.Ahogy mondani szokták a részvétel a fontos, de minél nagyobb létszámban, tehát a cél az, hogy a Középiskoládat nevezd be az info@bringapiknik.hu E-mail címen, kapcsolattartó, telefonszám, E-mail cím, tervezett létszám megjelölésével és 2018. május 12-én, 10:00 órakor startoljatok el Nyíregyháza, Kossuth térről.

A verseny alapfeltétele a megérkezés, tehát a távot teljesíteni kell, de nem feltétele a gyorsaság, hisz a díjakat csak az a csapat veheti át, akik teljes létszámban meg is érkezik Tokajba, a Fesztiválkatlanhoz.


Célszerű az Iskoládat egyen pólóban, esetleg tréfás egyenruhában képviselnetek, hisz ezzel is népszerűsíteni tudjátok a sulitokat.


Eredményhirdetés és díjátadás a Fesztiválkatlan udvarán felállított színpadon (2018. 05. 12-én, 16:30), melyre a teljes csapat felvonulása szükséges, hogy az iskolád népes indulóit a közönség is megcsodálhassa.

 

A legnagyobb létszámban résztvevő Középiskolai csapat egy vándor kupát kap!


A versenyre a következő díjak kerültek felajánlásra a Bringa Piknik kiemelt szakmai támogatója a Bringa Sziget (Nyíregyháza, Agyag u. 6.) és a Leveleki Wakeboard és Vízisí Centrum mint együttműködő partnerünk jóvoltából:

 

I. díj 100.000.- Ft értékű vásárlási utalvány, melyet beválthattok a Bringa Szigeten

                 30 db Tisztelet jegy a Leveleki Wakeboard és Vízisí Centrumba

II. díj   50.000.- Ft értékű vásárlási utalvány, melyet beválthattok a Bringa Szigeten

                  20 db Tisztelet jegy a Leveleki Wakeboard és Vízisí Centrumba

III. díj  20.000.- Ft értékű vásárlási utalvány, melyet beválthattok a Bringa Szigeten

                 10 db Tisztelet jegy a Leveleki Wakeboard és Vízisí Centrumba

 

Tehát érdemes neveznetek és indulnotok!

 

Bringa Piknik szervezői


fotó illusztráció, internet