Június 2-án nyit a strand

Június 2-án nyit a strand

A négynapos hosszú hétvége sokaknak szólt kikapcsolódásról, pihenésről. Többek között a Bujtosi tónál is majálisoztak, de Sóstógyógyfürdő is megtelt élettel.

Az Állatparkba közel 30 ezren látogattak el a négy nap alatt, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. medencéit pedig szinte rekordszámú vendég választotta a munka ünnepe miatti hosszú hétvégén.

Podlovics Lajos, a társaság értékesítési vezetője elmondta:

Ez most egy kicsivel jobb volt, mint a tavalyi, mert most 4 napos volt a hétvége. Ez a látogatószámunkban is meglátszott, hiszen míg a tavalyi, három napos hosszú hétvégén – vállalati szinten, ami alatt értjük a Júlia Fürdőt, a Fürdőházat és az élményfürdőt – 3200 vendéget fogadtunk, addig most, a 4 nap alatt 4600 vendéget fogadtunk vállalati szinten. Ez közel másfélszeres eredmény, tehát azt gondolom, hogy elégedettek lehetünk.

A strandnál már gőzerővel készülnek a nyitásra. Elkezdték az 50 méteres medence sátorfedésének bontását is.

Podlovics Lajos hozzátette:

Ez egy kéthetes leállást jelent a medence életében! Ilyenkor a kötelező vízcseréket elvégezzük, valamint a szűrőhomokok cseréjét is és minden egyéb, olyan technikai feladatot, ami szükséges. A télen keletkezett kisebb károkat is helyrehozzuk. Május 2-án tehát bezárt az 50 méteres medence, de május 19-én, szombaton már újra fogadja majd a vendégeket.

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. valamennyi munkatársa, valamint közfoglalkoztatottak és diákmunkások is dolgoznak a mintegy 10 hektáros területen, hogy pár hét múlva már fogadja a vendégeket a Parkfürdő. Az olasz medence készen áll, de több medencét még most tisztítanak. Többek között a termál-világ medencéinél is dolgoznak. A koktélbárnál is készülnek a nyitásra és már javában tart a strandterület virágosítása. Évelő és egynyári növényekkel szépítik a stand területét, de már helyükre kerültek a mediterrán növények is. Többek között pálmák ékesítik a Parkfürdő termál-világát.

A kikapcsolódni, csobbanni vágyóknak pedig már nem kell sokat várniuk; június 2-án nyit a strand!

 

Dér Vivien

Fotó: Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.


#kapcsolódó

Pótfelvételi a Nyíregyházi Egyetemen

Pótfelvételi a Nyíregyházi Egyetemen

Megjelent a Nyíregyházi Egyetem Pótfelvételi felhívása, ami szerint a leendő...

Friss útinformációk a Tünde utcáról

Friss útinformációk a Tünde utcáról

Kérjük a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy...