GYERMEKNAPI FORGATAG NYÍREGYHÁZÁN!

GYERMEKNAPI FORGATAG NYÍREGYHÁZÁN!

Idén is megrendezi a Városi Gyermeknapot Nyíregyháza önkormányzata. Május 27-én vasárnap délután 14 órától minden gyermeket és felnőttet szeretettel várnak a belvárosba. A Kossuth téri színpadon fellépők váltják egymást, lesz Talmácsi motoros ring és vízipark, arcfestés és cukorágyú, de városunk az első helyszíne a Családok Éve országos road-shownak is.

Nyíregyháza önkormányzata május utolsó vasárnapján két helyszínen is rendez gyermeknapi programokat. Délelőtt a Kertvárosba várják a kicsiket és nagyokat, majd délután 14 órától kezdődik a Városi Gyermeknap a belvárosban. A Kossuth téri színpadon fellépők váltják egymást, többek között a Vidám Manók együttes, Lulu bohóc, a RE-flex Táncstúdió, a Street Dance School Divattánciskola, a Handa-banda zenekar, de lesz Bűvész-show is.

A Takarékpalota előtti téren felépítik a Talmácsi Ring mobil pályáját, ahol 50 köbcentis Yamahákkal ingyen motorozhatnak a bátrabb gyerekek, a kisebbek pedig a lábbal hajható retró Moszkvicsokat tekerhetik. A szökőkút mellett Nyíregyházán először mutatják be a Talmácsi Ring Víziparkját, amely így újdonság lesz a Gyermeknapon. Dr. Ulrich Attila alpolgármester kiemelte, a várost az a megtiszteltetés érte, hogy itt indul az Emberi Erőforrások Minisztériumának Családok Éve elnevezésű roadshow-ja, a szervezők két nagy sátorban szórakoztató játékokkal várják a látogatókat.


A Gyermekszigeten pedig egész délután zajlanak a kísérőrendezvények, többször eldördül a cukorágyú, de lesz arcfestés és kézműves foglalkozás, MediBall bemutató, valamint a Nyíregyházi Települési Értéktárral is megismerkedhetnek a kicsik és a nagyok.



Szoboszlai Tibor

(Fotó: Szarka Lajos)

#kapcsolódó

SZÁMÍTÓGÉPRAJONGÓK, ITT A HELYETEK!

SZÁMÍTÓGÉPRAJONGÓK, ITT A HELYETEK!

A Vasutas Művelődési Ház és Könyvtár programajánlója.

Új kenyér ünnepe a Sóstói Múzeumfaluban

Új kenyér ünnepe a Sóstói Múzeumfaluban

Augusztus 20-án a kenyér élettörténetét feldolgozó interaktív játékkal, kenyéráldással...