Kutyaesküvős fotók! Ettől tuti elolvadsz!

Kutyaesküvős fotók! Ettől tuti elolvadsz!

Ha eddig azt gondoltad, beindult az esküvői szezon, még nem láttad ezeket a szupercuki és megható kutyaesküvős képeket

A következő percekben olyan képeket láthatsz majd, amelyek egyszerűen csak cukinak vagy éppen baromira viccesnek tűnnek, azonban ennél jóval mélyebb sztori áll elkészítésük hátterében. Június ugyanis a Pride-hónap, amikor azt ünnepeljük, hogy mindenkinek joga van szeretni, kortól, nemtől, vallástól és nem identitástól függetlenül.

Craig Turner-Bullock, a #DogIsLove fotósorozat készítője kisgyerekkorában jött rá, hogy saját neméhez vonzódik. Magányosan élt egy kis szigeten, tele olyan gondolatokkal, amelyek meggátolták érzelmi kiteljesedését. Tinédzserkorában egyszer megpróbált megszabadulni saját életétől. Úgy gondolta, magányosan fogja leélni az életét, hiába engedélyezik már bizonyos helyeken a melegházasságot, ha ő nem fogja megtalálni soha azt az embert, akivel élete végéig boldogan élhetne, mindezt a társadalom és közvetlen környezete szúrós pillantásai közt.

Aztán egyszer csak belépett az életébe valaki, aki mintegy 16 éve teszi boldoggá mindennapjait, ráadásul el is költöztek Új-Zélandra, ahol Craig főleg kutyafotózással foglalkozik. Párjával 9 éve élnek bejegyzett élettársi, és 2 éve házastársi viszonyban. És hogy mindez hogyan függ össze a túlcsordulóan cuki kutyafotókkal?

Craig úgy gondolta, szeretné mindenkivel megosztani azt a szeretetet és elfogadást, amely őt érte, és amely őt képviseli. A szerelem ugyanis akkor is szerelem, ha az két azonos nemű ember között jön létre, sőt, akkor is, ha két ellentétes bőrszínű vagy éppen vallású ember között köttetik. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy akkor is erről beszélhetünk, amikor két boldog, egymást imádó kutyussal találkozunk. Mert mint azt mondtuk, a szerelem az szerelem. Nézzük hát, mi is ez valójában!


noizz.hu

#kapcsolódó

IRÁNY CAMBRIDGE! – BRONZOT NYERT A NYÍREGYHÁZI KRÚDYS DIÁK

IRÁNY CAMBRIDGE! – BRONZOT NYERT A...

A középiskolások részére évente megrendezett tanulmányi versenyen, a Nemzetközi...

Útlevél a jövőbe

Útlevél a jövőbe

A Nyíregyházi SZC Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma...