Légzsák mobiltelefonra!

Légzsák mobiltelefonra!

Nagyszerű védelmi rendszert álmodott meg okostelefonjaink megóvásának érdekében egy német egyetemista, aki AD Case név alatt megalkotta a védőtokot, ami gyakorlatilag a légzsákok elvén alapulva védené meg készülékeinket a sérüléstől.



A tok érdekessége, hogy nem levegővel töltött lufik kaptak benne helyet, hanem aprócska kis lábacskák, melyek azonnal kinyílnak, amint a készülék váratlan és gyors zuhanást, illetve helyzetváltozást érzékel, és amennyiben nem egy toronyból vágtuk ki az eszközt, akkor ez a speciális megoldás garantált védelmet nyújt a telefon sérülésével szemben. 

A tokból egyébiránt a sarok részein ugrik elő zuhanás közben egy-egy aprócska láb, melyek korlátlan mennyiségben képesek megóvni az eszközt ilyen esetben, hiszen Philip Frenzel úgy álmodta meg találmányát, hogy ezek a lábacskák visszahajthatóak legyenek a tokba. 

A terméket a közelmúltban szabadalmaztatták, és mivel befektetőt nem talált hozzá az egyetemista, ezért hamarosan Kickstarterre viszi projektjét, hogy így szerezzen elegendő tőkét az eszköz megvalósításához. 


androgeek.hu

#kapcsolódó

DIGITÁLIS NAGYTAKARÍTÁS – 5 napos kihívás

DIGITÁLIS NAGYTAKARÍTÁS – 5 napos kihívás

Közeledik a Biztonságos Internet Napja (Safer Internet Day), amelyhez kapcsolódva...

TARPAI TÚRA

TARPAI TÚRA

A Hátizsákkal a megyében rovatunk ez alkalommal Tarpára kalauzol el titeket,...