IDÉN ELŐSZÖR VIP JEGYEK IS KAPHATÓAK A VIDOR FESZTIVÁLRA

2018.07.11.
A VIP bérletesek a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban mindenkinél előbb vásárolhatják meg a 2018-as VIDOR Fesztiválra színházjegyeiket, melyek között az idei újdonság a VIDOR VIP színházi belépő lesz.

A Móricz Zsigmond Színház közleménye:

Idén először VIP bérlettel rendelkező látogatóink már 2018. július 20-án (pénteken) megvásárolhatják jegyeiket az idei VIDOR Fesztivál színházi versenyprogramjának előadásaira a Móricz Zsigmond Színház Szervező- és jegyirodájában, Nyíregyházán, az Országzászló tér 6. szám alatt.

A VIP bérletek kényelmi szolgáltatásaihoz hasonlóan ettől az évtől már VIDOR VIP színházjegyeket is értékesítünk, melyre az elővásárlási jogosultság 2018. július 20-án (pénteken) a VIP bérletesekre szintén vonatkozik korlátlanul, a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

Nemcsak a VIDOR VIP belépőkre, hanem a többi színházjegyre is elővásárlási előnyt adunk ezen a napon VIP bérleteseinknek: az I. kategóriás előadásokra névre szóló bérletük felmutatásával, maximum személyenként egy bérletre, személyesen 4 db belépőjegy váltható, a II. kategóriás előadásokra pedig mennyiségi korlátozás nélkül, a szabad helyek függvényében.

További információkról készséggel adunk felvilágosítást személyesen, Szervező- és jegyirodánkban (Nyíregyháza, Országzászló tér 6.), valamint az alábbi telefonszámokon: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926 és honlapjainkon a www.moriczszinhaz.hu és a vidor.eu oldalainkon!

A 2018-as VIDOR Fesztivál augusztus 24. és szeptember 3. között kerül megrendezésre.


fotó: internet