Újdonság a VIDOR Fesztiválon

Újdonság a VIDOR Fesztiválon

A NAGYSZÍNPADON TARTOTTAK LEGÉNYBÚCSÚT!

Zenés legénybúcsút tartottak szerda este a Kossuth téren. A nagyszínpadra a Magyarock Dalszínház hozta el Vizeli Csaba és Másik Lehel musical comedy darabját. A Legénybúcsúban Forgács Péter, Miller Zoltán, Zöld Csaba és Barabás Kiss Zoltán mellett a nyíregyházi származású Mészáros Árpád Zsolt is színpadra lépett, akinek láthatóan lejtett a hazai pálya.

Fülbemászó dallamok, humoros, pikáns dialógusok röpítik el a nézőt Didi bárjába. Itt tartották azt a különleges Legénybúcsút, amelyen egy kicsit minden máshogy történt, mint vártuk volna. A férfi baráti társaságok egyik legkedveltebb eseménye a legénybúcsú, ahol mindent szabad, még az is, amit tiltanak.

Az ilyen partik legtöbbször a buliról, az italokról, na meg a nőkről, és a hozzájuk fűződő viszonyról szólnak. Így volt ez a musicalban is. Forgács Péter, Miller Zoltán, Zöld Csaba, Barabás Kiss Zoltán és a nyíregyházi származású Mészáros Árpád Zsolt játszották a főszerepeket. A darab a Magyarock Dalszínház közreműködésével került Nyíregyházára.

A Magyarock Dalszínház azt gondolom, hogy olyan szakmai dolgokat rakott le az elmúlt 4 évben az asztalra, ami a félamatőr és a profi színház keveréke. Az amatőr emberek közé hívnak idézőjelben profi színészeket, ezáltal tudnak egy olyanfajta miliőt alkotni, ami mindenkinek tetszik és mindenkinek jó.

– fogalmazott Mészáros Árpád Zsolt, színművész.

 

A vérbő musicalben felszínre kerültek a korábbi feszültségek, egyéni és házassági problémák, családi viszályok is, de mint minden férfitársaságban, szerepet kapott a mai magyar futball, valamint az elektromos zene is.

A legénybúcsú már a második színházi előadás volt az idei Vidor Fesztivál Kossuth téri nagyszínpadán. A szervező Móricz Zsigmond Színház ezzel hagyományt kíván teremteni. Azt szeretnék, hogy ne csak azok élvezzék az előadásokat, akiknek sikerül jegyet váltani a kőszínházba.

 

Z. Pintye Zsolt

#kapcsolódó

Zenei csemege a Vikárban

Zenei csemege a Vikárban

... azoknak, akik szeretik a zongora hangját.

NE DŐLJENEK BE! ISMÉT „UNOKÁZÓS" CSALÓK NYÍREGYHÁZÁN

NE DŐLJENEK BE! ISMÉT „UNOKÁZÓS" CSALÓK...

Ismét „unokázós” csalók tűntek fel, több bejelentés érkezett Nyíregyházáról...