LIKE 4 – SZEPTEMBER 30-IG LEHET NEVEZNI!

LIKE 4 – SZEPTEMBER 30-IG LEHET NEVEZNI!

Részletekért kattints ide!

Szeptember 30-ig még lehet jelentkezni a Like 4 elnevezésű nyíregyházi tehetségkutató versenyre. A Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nyírség Turizmusáért Egyesület és a Váci Mihály Kulturális Központ közös szervezésében létrehozott versenyre két kategóriába lehet nevezni ének és tánc, illetve ifjúsági és felnőtt korcsoportban.

A negyedik alkalommal rendezik meg a Like 4 nyíregyházi tehetségkutató versenyt, amelyet Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nyírség Turizmusáért Egyesület és a Váci Mihály Kulturális Központ közösen szervez. A versenyzők tánc és ének kategóriában, ezeken belül ifjúsági és felnőtt korosztályban jelentkezhetnek. Az ifjúsági korosztály 10-16 éveseknek, még a felnőtt kategória 17-25 éveseknek szól. Azok a tehetséges fiatalok vehetnek részt a megmérettetésen, akik nyíregyházi lakcímmel rendelkeznek vagy Nyíregyháza valamelyik intézményében tanulnak.

 

Jelentkezni 2018. szeptember 30-ig lehet, az ezzel kapcsolatos információk és a jelentkezési lap megtalálható a Váci Mihály Kulturális Központ honlapján. Az előválogatót október 27-én tartják a Váci Mihály Kulturális Központban, a döntőre pedig advent kerül sor. A díjazottak értékes nyereményekkel gazdagodnak, és természetesen sok fellépési lehetőség és népszerűség is vár rájuk.

#kapcsolódó

Nevezd be iskolád és nyerjetek 100.000 Ft-ot

Nevezd be iskolád és nyerjetek 100.000...

A Bringa Piknik szervezői Középiskolák részére versenyt hirdetnek a rendezvényen...

VLOGGER KERESTETIK!

VLOGGER KERESTETIK!

LEGYÉL TE EGY JÓ NYÍREGYHÁZI ARC!