EXKLUZÍV INTERJÚ A MISS SUMMER SUNSHINE GYŐZTESÉVEL

EXKLUZÍV INTERJÚ A MISS SUMMER SUNSHINE GYŐZTESÉVEL

Bákonyi Hajnalka fejére került a korona

Gyönyörű nyíregyházi lány fejére került a korona.

Idén is meghirdette a Sunshine FM szokásos nyárzáró szépségversényét, a Miss Summer Sunshine-t. A megmérettetés győztese az Arany János Gimnázium 11. – emelt szintű angol – osztályos diákja, Bákonyi Hajnalka lett, akinek figyelmét édesanyja hívta fel a szépségversenyre.


Anyukám indíttatására jelentkeztem a Miss Summer Sunshine-ra az utolsó pillanatban, a verseny előtti napon.


– árulta el a 17 éves nyíregyházi lány, akinek gyermekkora óta mindene a sport, így testalkatával nem volt kérdés, hogy lenyűgözi majd a zsűritagokat.

Hajnalka hat évig úszott, öt évig bokszolt, jelenleg pedig edzőterembe jár. Nagy állatbarát, és nem fél a kihívásoktól, ezek éltetik.


Volt bennem egy természetes izgatottság a verseny előtt, de sikerült megbirkóznom vele. A verseny kezdete előtt betanultuk a koreográfiát és csodálatos sminket valamint frizurát készítettek nekünk. Az első fordulóban a Sunshine FM pólóját és egy farmert viseltünk, a második fordulóban a kommunikációnkat tesztelték, a harmadikban pedig bikinis vonulás volt.


– avatott be a részletekbe Hajnalka, aki azt is elmondta, az ő kedvence a második forduló volt. A hozzá intézett kérdés abból indult ki, hogy rendszeresen sportol. Így szólt:


Mi motivál a mindennapi életben?


Hajnalka pedig a kedvenc idézetével válaszolt:


Egy pillanatnyi fájdalom megér egy egész életen át tartó büszkeséget.

A fiatal lány szépsége mellett válaszával is levette a zsűrit a lábáról, és noha erős volt a mezőny, az ő fejére került a korona. Elárulta, hihetetlen nagy örömöt érzett, amikor kimondták a nevét, nem számított arra, hogy ennyi gyönyörű lány közül ő lehet a győztes.


A siker pedig nem szállt a fejébe, továbbra is határozottan halad kitűzött céljai felé, és még az is lehet, hogy a jövőben újabb hazai versenyen szurkolhatunk érte.


Farkas Fanni

#kapcsolódó

322 operatőr forgatta a legkülönlegesebb magyar klipet

322 operatőr forgatta a legkülönlegesebb...

A Vad Fruttik a koncertjükön bulizó emberekre bízták, hogy felvegyék az új...

Kis kedvcsináló - Videók az elmúlt évek Helló Nyíregyháza! rendezvényekről

Kis kedvcsináló - Videók az elmúlt...

Holnap Helló Nyíregyháza! rendezvény.