Kállay Saunders - Táncoljunk

Kállay Saunders - Táncoljunk

Kállay Saunders újra magyarul énekel legújabb, Táncoljunk című dalában, amelyhez készült klipben visszahozza nekünk a szerelmes emlékeket és a forró nyári esték hangulatát. A videóban párjával, Kovács Pankával járják végig Budapest legszebb részeit a Bazilikától a Lánchídig.

 „A dalt maga a szerelem ihlette. Szerintem sokan jártak már azokon a helyszíneken, ahol forgattunk és biztos vagyok benne, hogy a klip hangulata szép emlékeket hoz vissza mindenkinek, fiatalnak, idősnek egyaránt. A dal hangszerelése és az érzelmes szöveg Tóth Ádámnak (KállaySaunders Band gitárosának), a fülbemászó dallam pedig nekem köszönhető." – nyilatkozta Kállay Saunders. 




És mi a helyzet a szerelemmel? András a klipben Kovács Pankával andalog végig kézen fogva, ölelkezve a belváros utcáin, de ez csak a klip kedvéért volt így, hisz Pankát, aki tehetséges színművész hallgató, csak felkérték erre a szerepre. A való életben a helyzet az, hogy András szíve még mindig Tolvai Renié, akivel szerelmük szilárd és rendíthetetlen.


fotó: internet

#kapcsolódó

Sarolta hercegnő elvarázsolt mindenkit az esküvőn

Sarolta hercegnő elvarázsolt mindenkit...

Sarolta hercegnő mindenki szívét elrabolta Harry herceg esküvőjén.

Nyíregyházán lesz Muri Enikő esküvője

Nyíregyházán lesz Muri Enikő esküvője

Augusztusban mondja ki a boldogító igent Nyíregyházán az X-Faktor második évadjának...