Óvodás angol foglalkozások a Bemben

Óvodás angol foglalkozások a Bemben

Ingyenes, játékos angol nyelvű foglalkozásokon vehetnek részt a nagycsoportos óvodások a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában. Iskolánkban 41 éve kiemelt szerepet kap az angol nyelv oktatása.

Iskolánkban a korszerű és hatékony nyelvtanulás lehetőségét szeretnénk tanulóinknak biztosítani, éppen ezért diákjaink már első osztályban elkezdik az angol nyelv tanulását játékos formában, majd felső tagozaton minden nap angol órán mélyítik tudásukat. Hisszük és valljuk, hogy a sikeres nyelvtanulás első számú titka a rendszeresség. 


A tanítási órákat, színes programokkal egészítjük ki, ahol  az angol kultúrával, a civilizációs ismeretekkel és a történelemmel is ismerkedünk.  A tanulókkal idegen nyelvű könyvek olvasunk, zenét hallgatunk, filmeket nézünk délutáni foglalkozásokon. A Bemben zajló nyelvoktatás sikerességét támogatja Lengyel testvériskolai kapcsolatunk is, ahol lehetőséget kapnak a gyerekek arra, hogy   angol nyelven kommunikáljanak,  levelezzenek. Ezt erősíti, hogy évente két alkalommal személyesen is találkozhatnak egymással a csereprogramban részt vevő tanulók, közös programokat szervezünk. Tanulóink  a saját tempójuk szerint sikeres középfokú nyelvvizsgát tesznek 7. vagy 8. évfolyamon. Minden tanévben 20-25 diákunknak tudunk gratulálni az évzárón, hiszen átlagosan ennyien visznek magukkal a középiskolába középfokú nyelvvizsga bizonyítványt.


Úgy gondoljuk, hogy nem lehet elég korán kezdeni a nyelvtanulást, ezért leendő első osztályos gyerekek részére október végétől szervezünk játékos angol foglalkozásokat iskolánkban.  Az első ilyen foglalkozásra 2018. október 26-án, pénteken 16 órától  kerül sor a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában (4400. Nyíregyháza, Epreskert u. 10.). Az ingyenes  ovis órákról bővebben az iskola titkárságán, a  tanító néniknél, az iskola honlapján és facebook oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők. (http://nyhbemisk.wixsite.com/bemsuli)

#kapcsolódó

A dohányzás nem magánügy!

A dohányzás nem magánügy!

Ványi Bence, Tóth Cecília , Kovács Ivett , Dezanove Virginia , Palásti Ambrus...

" Seusora hangolás" a Jósa András Múzeumban

" Seusora hangolás" a Jósa András Múzeumban

A Nyíregyházi Művészeti Szakközépiskola művésztanárai és diákjai segítenek...