Tavaly sikerült! - Szavazzunk most is az Aquariusra, hogy első legyen

Tavaly sikerült! - Szavazzunk most is az Aquariusra, hogy első legyen

A Szallas.hu, mint a hazai piacvezető szállásközvetítő portál immár hatodik alkalommal adja át a magyar turizmus legkiemelkedőbb minőségi díjait. A 2017-es évben 200 ezer utazót és mintegy 9 ezer szálláshelyet megmozgató verseny idén a már meglévő kategóriák mellett díjazza az Év Turisztikai Attrakcióját is!

Kedves Barátaink! A szallas.hu oldalon elindult az Év turisztikai attrakciója szavazás. Amennyiben kedvelitek az Aquarius Élmény- és Parkfürdőt, kérjük voksoljatok fürdőnkre az alábbi linken. Köszönjük megtisztelő szavazataitokat!

– osztotta meg a nyíregyházi Aquarius Élmény- és Parkfürdő felhívását közösségi oldalán.

A szavazás 2018. július 19-től 2018. október 30-ig tart. Amennyiben Ön is számos fantasztikus élménnyel gazdagodott az Aquarius Élmény- és Parkfürdő jóvoltából, támogassa szavazatával a fürdőt, IDE KATTINTVA!

Jelen pillanatban újra az első helyen állunk, nem sokkal megelőzve a másodikat. A verseny október 30-ig tart, így még négy nap vár ránk, hogy szavazatokat szerezzünk, és megőrizzük az első helyet. 

– osztotta meg szerkesztőségünkkel az Aquarius Élmény- és Parkfürdő. Ha sikerül megnyerni a versenyt, akkor másodszor kerülhet a megtisztelő cím Nyíregyházára, ráadásul két egymást követő évben!

Szavazzon Ön is!

#kapcsolódó

Ön mit szól hozzá? - Magyarország 2024-ben űrhajóst kíván küldeni az űrbe

Ön mit szól hozzá? - Magyarország 2024-ben...

Magyarország 2024-ben űrhajóst kíván küldeni az űrbe

Fertőtlenítik a játszótereket a város minden részén

Fertőtlenítik a játszótereket a város...

Fertőtlenítik a játszótereket a város minden részén