Újabb helyszínen kezdődnek meg az útfelújítási munkálatok Nyíregyházán

Újabb helyszínen kezdődnek meg az útfelújítási munkálatok Nyíregyházán

Részletekért kattints ide!

November 5-én hétfőn az általános forgalomkorlátozás kiépítésével két szakaszon - a Gömb és Lapály utca között, valamint az Ipari út Kállói út között - elkezdődik a Tünde utca felújítása. Kedden az említett szakaszokon a csapadékcsatorna építésével kezdődnek meg a munkálatok. A következő héttől az erre közlekedőknek 30 km/h sebesség korlátozásra és előzési tilalomra kell számítaniuk.

Lujza utcán befejezték a főpálya aszfaltozását. Jelenleg a kapubejárók, útcsatlakozások és parkolósávok előkészítése, padkarendezés és egyéb utómunkálatok vannak folyamatban. Továbbra is csak egy irányban lehet közlekedni, a behajtás a Kállói út felől, a Tünde utca irányába megengedett. S még számítani kell útszűkületre és sebességkorlátozásra is.

Aki teheti, kerülje el a Szalag utcát, a jelenlegi munkafázisban az aknák szintbehelyezése zajlik, ami jelentős forgalomkorlátozással és útszűkülettel jár.

Szegélykőépítés miatt van érvényben forgalomkorlátozás a Törzs utcán (Szalag utca és Orosi út közötti szakaszon).

Törzs utca és 41-es főút csomópontjában a jobbra kanyarodó sáv kialakításánál jelenleg az elektromos kábelek kiváltása zajlik, de itt is szegélyköveznek. Egy 80 méteres szakaszon továbbra is forgalomkorlátozás van érvényben.

Semmelweis utcában jelenleg is a szegélykő építésén dolgoznak, itt is forgalomkorlátozásra kell számítani. Folyamatban van a buszöblök felújítása a Szalag és a Semmelweis utcában is, ezért ideiglenesen áthelyezték a buszmegállókat.

Bottyán utcában jelenleg is zajlik a főpálya aszfaltozása, ami a becsatlakozó utaknál - a várakozási idő miatt - időszakosan akadályozhatja a forgalmat. A munkálatok itt is útszűkülettel és sebességkorlátozással járnak.

Pazonyi tér egyik oldalán még a térövezési munkálatok zajlanak, míg a másik oldalban elkezdődött a szegélyépítés. Csak a Selyem utca Pazonyi tér melletti szakaszán kell kisebb forgalomkorlátozásra számítani anyagtárolás miatt.

Kérjük a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.

#kapcsolódó

Október 1-jétől szünetel a Júlia Fürdő gyógyászati tevékenysége és bezár a sóstói Fürdőház

Október 1-jétől szünetel a Júlia Fürdő...

Október 1-jétől szünetel a Júlia Fürdő gyógyászati tevékenysége és bezár a...

Szakmavilág roadshow érkezett Nyíregyházára

Szakmavilág roadshow érkezett Nyíregyházára

Szakmavilág elnevezéssel roadshow érkezett Nyíregyházára, a Continental Arénába....