ANGOL NYELVI MÓDSZERTANI DÉLUTÁN A KÖLCSEYBEN

ANGOL NYELVI MÓDSZERTANI DÉLUTÁN A KÖLCSEYBEN

Több mint két évtizedes múltra tekint vissza az angol nyelvi haladó képzés a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban.

A kezdetektől fogva az Oxford Kiadó tankönyvei, nyelvi gyakorlókönyvei adták az alapot a színvonalas, sikeres angol nyelvi oktatáshoz.


Az Oxford Kiadóval a régi személyes és szakmai kapcsolat révén ma is folytatódik az együttműködés és immár hagyományosan a Kölcsey adja a helyszínt az őszi megyei módszertani tréningekhez, bemutató órákhoz, roadshowkhoz. 2018.november 7-én ezúttal egy módszertani délutánra invitálta a kiadó a város, a megye elsősorban középiskolai angol nyelvtanárait. Több mint 30-an regisztráltak a rendezvényre illetve vettek részt az előadáson, majd a workshopon. A népszerű, kiváló teacher trainer, Kelemen Ferenc prezentálta az Oxford új érettségi felkészítő kiadványát, az Oxford Exam Trainer B1 szintű kötetét. A könyv mintapéldányát minden résztvevő megkapta ajándékba.


A tréning második felében, műhelymunka keretében az érettségihez kapcsolódó vizsgaspecifikus jó gyakorlatok bemutatására került sor dalokon keresztül. A workshop jól illusztrálta hogyan segítenek a dalok a vizsgafelkészítésben.


A több mint 2 órás, színvonalas, jó hangulatú kurzuson sok hasznos ötlettel, vizsgatippel gazdagodhattak a résztvevő pedagógusok.


Az Oxford Kiadót Kelemen Ferenc előadó tréneren kívűl Magnucz Zsolt regionális megbízott képviselte, a Kölcsey részéről pedig Torda Tamásné Nagy Ildikó mesterpedagógus, szakértő, szaktanácsadó volt a szervező illetve a kontaktszemély.

#kapcsolódó

A Zay végzőseire is felkerültek a szalagok

A Zay végzőseire is felkerültek a szalagok

A Zayban is megtartották a szalagavató ünnepséget. 3 osztályra tűzték fel az...

Ma kezdődik az idei Educatio kiállítás - Idén online

Ma kezdődik az idei Educatio kiállítás...

2021.01.21-én kezdődik az idei Educatio kiállítás!