Elszállítják a tilosban parkoló autókat!

2018.11.09.
Mint ahogy azt már több alkalommal megírtuk a november 9-ei I. Nyíregyházi Rally belvárosi szakasza a parkolást is érinti.

A szervezők kérésére november 9-én (pénteken) ha lehet, senki ne induljon a belvárosba autóval, válasszák inkább a gyalogos közlekedést. A legfontosabb, hogy az útlezárások 13.00-kor kezdődnek és várhatóan 21 óráig tartanak. Az érintett útszakaszok: Hunyadi utca, Vay Ádám körút, Bocskai utca, Zrínyi I. utca, Iskola utca, Szent István utca, Bujtos utca, Géza utca, Nefelejcs utca.

Kérjük, körültekintően parkoljanak! A parkolók egy részét már éjjel lezárják a forgalom elől.

További parkolókban a november 9-ei parkolásra vonatkozóan táblákat helyeznek ki, jelezve, hogy a délelőtti órákban szabad a parkolás, de a helyszínt 13 óráig el kell hagyni. A rossz helyen parkoló autókat a szervezők a verseny biztonságos lebonyolítása érdekében elszállíthatják a fent megadott útszakaszokon.

Nyíregyháza városgondnokától azt a friss információt kaptuk, hogy jelenleg is számos jármű parkol a jelölt helyeken, kérjük, a verseny biztonságos lebonyolítása érdekében szállítsák el járművüket a helyszínről.