KIPRÓBÁLTUK A GYÖNGYÖSSY CUKRÁSZDÁT

KIPRÓBÁLTUK A GYÖNGYÖSSY CUKRÁSZDÁT

Édesszájúak vigyázat, ismét egy cukrászda-teszttel támadunk. Mégpedig nem is akármelyik süteményező került most górcső alá, a Család utca 152./b szám alatt található Gyöngyössy Cukrászdában kóstoltunk.

Minden nap 10-től 20 óráig várja a Gyöngyössy Cukrászda a vendégeket, a süteményező mögötti üzemből frissen kikerült finomságokkal, melyek minden esetben kiváló minőségű alapanyagokból, hozzáadott állományjavító-, tartósító-, és színezőanyag nélkül készülnek. A hagyományos receptúrát követve finomabbnál finomabb édes és sós különlegességek, valamint fagylaltok között válogathatunk, de elárulom, az én személyes kedvencem évek óta az amerikai krémes. Na meg a tiramisu… A sajttora… A piskótatekercs… És az a tökéletes sajtos-tejfölös pogácsa!

 

LEHETETLEN VÁLASZTANI

 

Nem sok olyan ismerősöm van, aki édesszájúbb – és válogatósabb –  mint én, de itt tényleg lehetetlen választani. Vendégként a pultot kémlelve csak arra tudam gondolni, hogy „EZT kérem, meg EZT, meg EZT, jaj és AZT majdnem elfelejtettem!”. Így általában elvitelre is kerülnek a táskámba a süteményekből, melyeknek titka valószínűleg a minőségben rejlik. Valódi tejszín, Szerencsi csokoládé, vegyszermentes öko-gyümölcsök – ez a Gyöngyössy Cukrászda.  

 

A továbbiakban pedig beszéljenek Kohut Árpád ínycsiklandozó fotói.

 

Farkas Fanni

Fotók: Kohut Árpád

 

#kapcsolódó

JÁNDI PILLANATOK

JÁNDI PILLANATOK

Vásárosnaményt elhagyva találtunk rá Jándra, melyről noha azelőtt még nem hallottam,...