Változik a vonatközlekedés a március 15-i hosszú hétvégén

Változik a vonatközlekedés a március 15-i hosszú hétvégén

A 26 éven aluli fiatalok az ünnepnapokra és hétvégékre érvényes 33 százalékos kedvezményt is igénybe vehetik március 14-én 10 órától március 17-én éjfélig.

A munkanapáthelyezés miatt március 14-én a pénteki, 15-én a szombati, 16-án az ünnepnapi, 17-én pedig a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok – közölte a vasúttársaság. 

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében, a MÁV azt javasolja utasainak, hogy

  • a menetjegyeket és helyjegyeket az ünnep előtt elővételben váltsák meg, illetve
  • használják a jegyértékesítő automatákat, valamint
  • az online vagy a Vonatinfó alkalmazásból megvásárolható, és a vonatokon akár mobiltelefonon is bemutatható e-vonatjegyet.

A Nyíregyházáról Debrecenen át Budapestre utazóknak azt javasolják, hogymárcius 17-én vegyék igénybe a vasárnaponként rendszeresen közlekedő, kedvezményes áron igénybe vehető Televonatot:Nyíregyházáról 16:54-kor, Debrecenből 17:28-kor indul Budapestre, a Nyugati pályaudvarra 19:52-kor fut be, de előtte megáll Kőbánya-Kispesten és Zuglóban is.

A 26 éven aluli fiatalok az ünnepnapokra és hétvégékre érvényes 33 százalékos kedvezményt is igénybe vehetik március 14-én 10 órától március 17-én éjfélig. Mindemellett a gyermekek, kis és nagy családok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményekkel – közölte a MÁV.

#kapcsolódó

MA VAN AZ ANIMÁCIÓ VILÁGNAPJA

MA VAN AZ ANIMÁCIÓ VILÁGNAPJA

A Nemzetközi Animációs Filmszövetség (ASIFA) kezdeményezésére 2002 óta emlékezünk...

Így emlékeztek meg a Bethlenben a március 15-ről

Így emlékeztek meg a Bethlenben a március...

A felső tagozat izgalmas és finom végtermékeket előállító foglalkozásokkal...