Ez lehet Meghan hercegné és Harry herceg első gyermekének a neve

Ez lehet Meghan hercegné és Harry herceg első gyermekének a neve

Már tényleg csak néhány hét, és világra jön Meghan hercegné és Harry herceg első csemetéje.

Már tényleg csak néhány hét, és világra jön Meghan hercegné és Harry herceg első csemetéje, akinek egyelőre még a nemét sem lehet hivatalosan tudni. Bár az Amerikában tartott babaváróbuliján állítólag barátainak elárulta, hogy kisfia lesz, ezt azért továbbra is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Ami pedig a neveket illeti, ott még nehezebb megtippelni a befutót, bár a Fitzdares fogadóirodának megvannak a favoritjai. A fiúneveknél a top ötben a Nicholasnak, az Albertnek, a Philipnek, az Arthurnak és az Alexandernek jutott hely, míg a lánynevek közül esélyes lehet az Eleanor, az Isabella, a Mary, a Victoria és az Alice.

Bár Meghan elvileg áprilisra várja a picit, egyelőre nem úgy tűnik, hogy a nyilvános szerepléseinek a számát csökkenteni szeretné. Szinte hetente látni egy-egy hivatalos eseményen, legutóbb a Nemzetközösség napja alakalmából vett részt a Westminsteri apátságnál tartott megemlékezésen. Az eseményen egyébként végre ismét együtt láthattuk a kismamát és Katalin hercegnét, akik kicsit sem tűntek úgy, mintha haragban lennének, holott állítólag ez, vagy legalábbis ez volt a helyzet.

hirado.hu

#kapcsolódó

Kirk Douglas kihagyta végrendeletéből fiát, Michael Douglast

Kirk Douglas kihagyta végrendeletéből...

Kirk Douglas kihagyta végrendeletéből fiát, Michael Douglast

Fekete Dávid nyíregyházi élményei

Fekete Dávid nyíregyházi élményei

Fekete Dávid Nyíregyházán töltötte a gyereknapot.