Élőben a szülőszobáról! – Megható pillanatok!

Élőben a szülőszobáról! – Megható pillanatok!

Gratulálunk!

Megható és felemelő pillanatnak lehettek részesei a Nyíregyházi Televízió és a cégcsoporthoz tartozó hellonyiregyhaza.hu munkatársai. Megszületett Kóder Kende.

2019.03.25-én késő délután csörgött a telefonom. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház sajtófőnöke hívott telefonon, hogy másnap lenne egy kismama, aki elsőként szülhet Nyíregyházán a Jósa András Oktatókórház Szülészeti Osztályán vízben, az új szülőmedencében. A kismama beleegyezett abba, hogy kameránkkal végig kövessük gyermeke születését. Erre nem mondhattunk nemet.

2019.03.26-án 9 óra környékén újra csörgött a telefonom, indulhattunk forgatni, megkezdődött a szülés.

A szülőszobára érve megismertük Kóder Brigittát és férjét, Kóder Lászlót. Nagyon kedvesek és együttműködőek voltak, izgalom szinte egyáltalán nem látszott rajtuk.

Néhány perces beszélgetés után kiderült, hogy a fiatal pár, mindig is sok gyermeket szeretett volna. Kende lesz a negyedik a két lány és a kisfiú után.

Brigitta nagyon fegyelmezetten viselte a fájdalmakat, elmondása szerint a vízben vajúdás enyhített fájdalmain. Körülbelül 1 óra elteltével megtörtént a csoda, megszületett Kóder Kende!

A szobában, szinte mindenki elsírta magát a meghatódottságtól.

Nézd meg a szülés pillanatait!



Az élő videót ide kattintva érheted el!

#kapcsolódó

Nap képe

Nap képe

Kohut Árpád képe

AZ ORSZÁG EGYIK LEGJOBB HÍRADÓJA NÁLUNK KÉSZÜL

AZ ORSZÁG EGYIK LEGJOBB HÍRADÓJA NÁLUNK...

Az ország legjobb helyi hírműsorai között tartják számon a Nyíregyházi Televízió...