Parkolási rend Sóstón az ünnepek alatt

Parkolási rend Sóstón az ünnepek alatt

További részletekért kattints ide!

Nyíregyháza MJV Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Közterület-felügyelete tájékoztatása szerint Sóstógyógyfürdőn a húsvéti ünnepeken fokozott turisztikai és szabadidős tevékenységre, így megnövekedett forgalomra lehet számítani. A gépjárműforgalom irányítását és a parkolás koordinálását az akcióban résztvevő szervezetek a Rendőrség és a Közterület-felügyelet vezetésével végzik.

Az akció célja Sóstógyógyfürdő területén a hosszú hétvégén is a folyamatos gépjármű forgalom fenntartása, és az autóbuszok menetrend szerinti közlekedésének biztosítása. Szükség esetén, a helyszínen lévő rendőri vezető a forgalmi rend változtatását elrendelheti annak érdekében, hogy a közösségi közlekedés zavartalan legyen.

Sóstógyógyfürdő parkolóinak, és a Sóstói út keleti oldalának megtelte után, a parkoltatás a Kemecsei út mindkét oldalán történik majd.

A csoportokat szállító különjáratú autóbuszok a számukra kijelölt, Sóstói Posta mögötti parkolóhelyet vehetik igénybe.

Kérik a gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét, s hogy a forgalmat irányító rendőrök és közterület-felügyelők kéréseit, utasításait a folyamatos forgalom fenntartása érdekében minden esetben tartsák be.

#kapcsolódó

 Újra várnak a bokortanyák!

Újra várnak a bokortanyák!

A nagy érdeklődésre való tekintettel az E-misszió Egyesület – átdolgozott,...

Öt tévhit a vakcinákról

Öt tévhit a vakcinákról

Öt tévhit a vakcinákról