Megnyerte a Városi Verébavatót a Széchenyi 9. B osztálya

Megnyerte a Városi Verébavatót a Széchenyi 9. B osztálya

Megnyerte a Városi Verébavatót a Széchenyi 9. B osztálya

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma októberben rendezte meg a 2019/2020. tanévi verébavatót, ahol a 9. évfolyamon belül négy osztály versenyzett egymással. A versenyt a mi osztályunk, a 9. B. osztály nyerte. Nagyon örültünk az első helyezésnek, amivel lehetőséget kaptunk a Városi Verébavatón való részvételre.

A táncot a verébavatónkra már szeptemberben elkezdtük kidolgozni. Nagyon sok elő- és háttérmunkával járt a megszervezése, koreografálása. A fiuk hozták a szokásos laza stílust, mi pedig a határozottságunkat.

Városi Verébavatóra tervezett táncot október végén és november elején átkoreografáltuk, az eredeti öt perces táncot  átdolgoztuk két percesre. Izgatottak és egyben feszültek is voltunk. A műsor kezdetéig sokan találkoztak régi ismerősökkel, barátokkal, volt osztálytársakkal. Először előadtuk a táncunkat, majd jöttek a várva várt feladatok. Az ügyességi feladatok viccesek és szórakoztatóak voltak. Néhol még harci sérüléseket is szereztünk. A feladatok elvégzése közben igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból.

Az eredményhirdetés közben, amikor már a 3. és 2. helyezettet is kihirdették síri csöndben várakoztunk. Osztálytársunk azonban továbbra is tartotta bennünk a lelket és reménykedtünk még az első helyezésben. A következő percben meghallottuk az iskola nevét és teljes sokkhatás alatt állva ujjongtunk. Mindenki elérzékenyülve fogadta, egyesek még örömkönnyeket is ejtettek. Többen közülünk még egy óra elteltével sem hitték el, hogy megnyertük a Városi Verébavatót.

Külön szeretnénk megköszönni osztályfőnökünknek Kócsákné Nagy Krisztinának, hogy támogatott, bátorított bennünket és azoknak is, akik eljöttek nekünk szurkolni! Az ajándéknak mindnyájan nagyon örülünk!

Köszönjük ezt a felejthetetlen napot a szervezőknek!

Résztvevők: Binda Benedek, Czizmadia Dániel, Csizmarik Noémi, Dobos Bettina, Falcsik Dóra, Fülöp Jázmin, Gál Hanna, Kecskés Panna, Kocsány Petra, Kónya Tirza, Kövér Máté, Pellei Melinda, Seres Petra, Szabó Noémi, Székely Zsófia

Kónya Tirza 9. B

#kapcsolódó

Csoporttárskereső alkalmazás

Csoporttárskereső alkalmazás

találd meg könnyen csoporttársaidat az UNI-PLUSSZAL

PRÓBÁLD KI NYELVTUDÁSOD ANYANYELVI DIÁKOKKAL!

PRÓBÁLD KI NYELVTUDÁSOD ANYANYELVI...

Négy országból érkeztek fiatalok a Mustárházba a Különböző Kultúrák Egy Hullámhosszon...