Csúsznak az utak: több baleset is történt már

Csúsznak az utak: több baleset is történt már

Csúsznak az utak: több baleset is történt már

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján számolt be a havas, csúszós utakon történt közlekedési balesetekről.

Lesodródott az úttestről és a tetejére borult egy személyautó a 3-as főút 73-as kilométerénél, Atkár térségében. A balesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járművet. A balesethez az Országos Mentőszolgálat munkatársai is kivonultak.

Szintén lesodródott az úttestről és egy út menti fának ütközött egy személyautó hétfő reggel Győr-Moson-Sopron megyében, a Halászi és Máriakálnok közötti úton. A balesetet szenvedett jármű műszaki mentéséhez a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre.

Felborult egy kisteherautó hétfő reggel Pest megyében, a Páty és Budakeszi közötti úton. A balesethez a törökbálinti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a budakeszi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.

Szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi hétfő reggel az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 98-as kilométernél. A balesethez a paksi hivatásos tűzoltók, a solti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói és a dunaföldvári önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.


hirado.hu

#kapcsolódó

Változás a parkolók és piacok tekintetében Nyíregyházán

Változás a parkolók és piacok tekintetében...

Változása parkolók és piacok tekintetében Nyíregyházán