Tervezitek a nyári fesztiválozást? Itt vannak az első infók az idei EFOTT-ról

2020.02.03.
Tervezitek a nyári fesztiválozást? Itt vannak az első infók az idei EFOTT-ról

Költözik a fesztivál, a házigazda szerepét pedig a Nemzeti Közszolgálati Egyetem látja majd el. Itt vannak az első infók az idei EFOTT fesztiválról.

A 2020-as EFOTT fesztiválnak ismét a Velencei-tó északi partja ad otthont július 15-20. között, ám a rendezvény területe az előző évekhez képest fél kilométerrel nyugatabbra, Sukoró irányába költözik.

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját idén már 45. alkalommal tartják. Az új környezetben olyan nagy hazai fellépők biztosították már be helyüket, mint Majka&Curtis vagy a Follow the Flow, de ott lesz a 2019-es év egyik legnagyobb felfedezettje, a 237 ezres Instagram táborral rendelkező Manuel is - írják a fesztivál szervezői közleményükben.

A szervezést aktívan segítő házigazda intézmény szerepét idén a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem, a Rendőrtiszti Főiskola és a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatás-tudományi Karának integrációjával létrejött Nemzeti Közszolgálati Egyetem látja majd el.

A fesztiváligazgató tájékoztatása szerint jegyek és szolgáltatások tekintetében továbbra is maradnak a diákbarát áraknál. Ígéret szerint nagyon hamarosan napvilágot lát az is, hogy idén mely világsztárok teszik tiszteletüket a Velencei-tó partján.