Hagyományteremtő szándékkal Farsangi Mulatságot szervezett a Diák-polgármesteri Iroda

Hagyományteremtő szándékkal Farsangi Mulatságot szervezett a Diák-polgármesteri Iroda

Hagyományteremtő szándékkal Farsangi Mulatságot szervezett a Diák-polgármesteri Iroda

Farsangi Mulatságot rendezett a Diák-polgármesteri Iroda a Mustárházban. A jelenlegi diákpolgármester és diák-alpolgármesterek arra törekednek, hogy egy összetartó közösséget hozzanak létre Nyíregyházán és felhívják társaik figyelmét arra, hogy alkohol nélkül is jól érezhetik magukat együtt.

Igazi farsangi hangulat várta a nyíregyházi diákokat a Mustárházban. Farsangi Mulatságot szerveztek a Diák-polgármesteri Iroda tagjai hagyományteremtő szándékkal. A fiatalok egy összetartó közösség létrehozásán dolgoznak lelkesen, ezért is szerveznek számos csalogató programot társaiknak.

Egy farsangi mulatságot szerveztünk a nyíregyházi fiataloknak itt a Mustárházban. Az a célunk az ilyen fajta rendezvényekkel, mint korábban a Red Party is volt, hogy megmutassuk azt, hogy mi fiatalok, itt együtt, egy közösségi térben, alkohol nélkül is jól tudjuk érezni magunkat.


– mondta el Ecsedi Noémi, diákpolgármester.

A Diák-polgármesteri Iroda székhelye a nemrégiben felújított Mustárházban van. Ide várják a fiatalokat, mindenkit szívesen fogadnak, aki csatlakozni szeretne csapatukhoz és tenni szeretne a nyíregyházi diákságágért, részt venne a rendezvények szervezésében vagy esetleg javaslattal élne bármivel kapcsolatban.

Éppen most zajlik egy kiterjesztett Diák-polgármesteri Irodának a felállítása, mivel szeretnénk minél több iskolát és minél több tagot bevonni a köreinkbe, hogy egész Nyíregyházát lefedjük az alatt a két év alatt, míg mi az irodát alkotjuk. Ezzel párhuzamosan folynak a programszervezések. Mindjárt itt az április, következik az Ifjúsági Hét, a Helló Nyíregyháza rendezvény, illetve majd júniusban a Sóstó Open Air, amiben szintén szeretnénk nagy szerepet vállalni.


– mondta el Fehér Regina, diák-alpolgármester.

A diákok kiemelték, hogy a Mustárház egy nagyon jó hely, mert közös találkozási lehetőséget nyújt mindenki számára.

Szerintem ez egy nagyon jó hely a közösség szervezésére, hiszen manapság gyakran előfordul, hogy a diákok nem találják meg a közös hangot, nincsenek olyan programok, amelyek elmélyíthetnék a barátságokat. Itt viszont én is nagyon sok új embert megismertem és régebbi ismertségeket is elmélyíthettem a közös programoknak köszönhetően.


– mondta el Papp Dániel, a Krúdy Gyula Gimnázium diákja.

A rendezvényen beszélgettek a fiatalok, táncoltak és még fánkevő verseny is volt.

#kapcsolódó

A Kölcseysek sítáborban voltak!

A Kölcseysek sítáborban voltak!

A Kölcseysek sítáborban voltak!

Kölcseys büszkeségek!

Kölcseys büszkeségek!

Gratulálunk nekik!