Nyíregyháza is ott lesz a legnagyobb hazai turisztikai vásáron

Nyíregyháza is ott lesz a legnagyobb hazai turisztikai vásáron

Nyíregyháza is ott lesz a legnagyobb hazai turisztikai vásáron

Február 27-én nyitja meg kapuit a legnagyobb hazai turisztikai vásár, a 43. Utazás kiállítás a HUNGEXPÓN, Budapesten. A látogatók 40 ország közel 250 kiállítójának szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg, köztük a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.-vel is az „A” pavilonban.

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2020. február 27. és március 1. között a 43. alkalommal várja a szakembereket és az utazás szerelmeseit a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban! A rendezvény középpontjába az élmények szerzése, a személyes kapcsolatok kialakítása és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatása áll. A kiállítás 2020-ban is olyan platformot nyújt a kiállítóknak, ahol szakértő személyzettel, hiteles tájékoztatással, digitális eszközök segítésével karnyújtásnyi közelségbe tudják hozni az utazás élményét és személyes kapcsolatot tudnak kialakítani a potenciális utazókkal.

Tavaly is elfogyott az összes prospektus

A Nyíregyházi TDM tavaly is részt vett a kiállításon. A város egészét népszerűsítették, bemutatták a Hotel Pangeát, a folyamatosan fejlődő Nyíregyházi Állatparkot, a vonzó Aquarius Élmény- és Parkfürdőt és a Sóstói Múzeumfalut is. Akkor, végig nagy volt az érdeklődés, az összes prospektusuk elfogyott.

-Hasznosnak tartottunk a közvetlen találkozást azokkal, akik már jártak nálunk, és visszatérnének, illetve azokkal, akik szeretnék felfedezni a környéket- mondták el tapasztalataikat.

Bízunk benne, hogy az óriási érdeklődés nem marad majd el idén sem.

 

Az Utazás kiállítás részletes programja a kiállítók listájával együtt megtalálható a utazas.hungexpo.hu weboldalon.

 

#kapcsolódó

Ezek az esszéfeladatok egyetlen érettségizőnek sem okozhattak meglepetést

Ezek az esszéfeladatok egyetlen érettségizőnek...

Klasszikus témákat érintenek, nem okozhattak meglepetést a vizsgázóknak a középszintű...

Wesselényisek a Pályaválasztási Kiállításon

Wesselényisek a Pályaválasztási Kiállításon

A NYSZC Wesselényi Miklós Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma is...