Sajtóközlemény! A MARSO Kft. hivatalosan is engedélyt kapott a további működéshez

Sajtóközlemény! A MARSO Kft. hivatalosan is engedélyt kapott a  további működéshez

Sajtóközlemény! A MARSO Kft. hivatalosan is engedélyt kapott a további működéshez

Mozgalmas 2 napon van túl a MARSO Kft., a járványügyi szakemberek szerint is példamutatóan cselekedtek, emberségből jelesre vizsgáztak. Vírus fertőzöttség nem áll fenn jelenleg a vállalkozás egyik telephelyén sem. A Nyíregyházán dolgozó kolléganő nemcsak tünetmentes, de az első tesztje is negatív lett.

Korona vírus érintettség gyanúja miatt egyik, nyíregyházi irodánkban dolgozó kolléganőnket tesztelték 2020.03.12-én este. A hírt követően a vállalat elrendelte a nyíregyházi telephely bezárását - amely a többi telephelyet és szervizt nem érintette - és az irodák másnapi fertőtlenítését, melyet a vállalat dolgozói a járványügyi előírásoknak megfelelően végeztek el.

2020. március 13-án későn este érkezett a megnyugtató hír hivatalos forrásból, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei tisztifőorvostól, hogy kolléganőnk első teszt eredménye negatív lett, ezzel együtt hivatalosan is engedélyt kapott a vállalat a további működéshez.

Mindenek elé helyezzük a dolgozóink, partnereink, ügyfeleink egészségét és biztonságát, éppen ezért a jövőben további eljárásokat és szabályokat vezetünk be (rendszeres zárt ajtós fertőtlenítés, fertőtlenítő eszközök, szerek biztosítása, távmunka lehetőség, személyes kontaktok minimalizálása), törekedve arra, hogy a működésünk folytonossága a lehető legkisebb mértékben sérüljön.

Mai nappal raktárunk és logisztikánk dolgozni kezdett, így üzleti partnereink gumiabroncs ellátása helyre áll, gumiabroncs és autószervizre váró fogyasztóink felé történő szolgáltatás pedig hétfőn a tavaszi, szezonális nyitva tartásnak megfelelően folytatódik.

Szeretnénk megköszönni minden ügyfelünknek, beszállítónknak, partnereinknek azt a megértést és támogatást, amit a tegnapi nap felénk tanúsítottak!

Bízunk benne, hogy minden más vállalkozás, vállalat is hasonló felelősségtudattal és emberséggel kezeli a kialakult helyzetet adott esetben az anyagi érdekeket háttérbe szorítva!

Becser Zoltán

ügyvezető

MARSO Kft.

#kapcsolódó

Pünkösd hétfőn a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik

Pünkösd hétfőn a hulladékszállítás...

Pünkösd hétfőn a hulladékszállítás a megszokott járatrend szerint történik