Hasznos információk - A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatása

Hasznos információk - A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatása

Hasznos információk - A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. tájékoztatása

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. ezúton is tájékoztatja tisztelt felhasználóit, hogy az új típusú koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében 2020.03.23-tól további rendelkezésig – a már korábban elrendelt személyes ügyfélszolgálat bezárásán túl –, minden személyes kontaktussal járó tevékenységet felfüggeszt.

Az Önök és a munkatársaink egészségének megóvása érdekében átmenetileg felfüggesztésre kerül:

  • a fogyasztásmérő leolvasás (kivéve a lakásvízmérők távleolvasása),
  • a lakás mellékvízmérő és locsolási mellékvízmérő átvétel,
  • a bekötési és lakás mellékvízmérő csere,
  • a felhasználási hely ellenőrzés, csőtörés kivizsgálás,
  • a szennyvízbekötéshez kapcsolódó szakfelügyelet. (A bekötés tényét kell a felhasználónak e-mailen az ugyfel@mail.nyirsegviz.hu vagy telefonon a 06-42/523-623 számon bejelentenie a szolgáltatóhoz. A szakfelügyeletet munkatársaink későbbi időpontban végzik, mely során szükséges bemutatni a felhasználó által aláírt, és az Önkormányzati/Társulati igazolással ellátott igénybejelentőt.)

A lakosság részére az intézkedés feloldásáig kéthavonta a korábbi fogyasztási adatoknak megfelelően készítjük a víz- és csatornadíj számlákat, ezért kérjük, hogy csak abban az esetben tegyenek mérőállás bejelentést, ha az feltétlenül szükséges. A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. arra kéri Önöket, hogy az átmeneti időszakra a bejelentéseket – különösen a mérőállást, szennyvízbekötést, felhasználó változást – elektronikusan az ugyfel@mail.nyirsegviz.hu címre, telefonon a 06-42/523-623 számra, illetve írásban a 4401 Nyíregyháza, Pf. 290. postai címre szíveskedjenek eljuttatni. Társaságunk a felfüggesztés miatt elmaradt leolvasás, mérőcsere, szennyvízbekötéssel kapcsolatos szakfelügyelet személyes ügyintézési időpontjáról a veszélyhelyzet elmúltával tájékoztatni fogja Önöket.

 

Az előre fizetős vízmérők töltése az alábbi módokon lehetséges:

 

  • Amennyiben rendelkezik banki átutalási lehetőséggel, kérjük, hogy a töltésre szánt összeget utalja el a 10404405-44017466-00000000 bankszámlaszámunkra. Az utalásnál hivatkoznia kell a felhasználó azonosítóra, vagy a felhasználó nevére, a felhasználási hely címére, és az utalás jogcímére, azaz „előre fizetős mérőre töltés”. Az utalásról a banki igazolást e-mailben el kell juttatnia az ugyfel@mail.nyirsegviz.hu címre.
  • Ø  A feltöltést intézheti csekkes befizetéssel is, azonban ebben az esetben az ügyintézés több napot vesz igénybe. A befizetéshez szükséges csekket a 06-42/523-623-as telefonszámon kérheti. A befizetést a csekk felhasználói példányának ugyfel@mail.nyirsegviz.hu elküldésével kell igazolnia.

 

Amint arról a korábbiakban már tájékoztattuk tisztelt ügyfeleinket, a koronavírus ivóvízzel nem terjed, a csapvíz biztonságos, kiváló minőségű és a legszigorúbban ellenőrzött élelmiszer. A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. megbízható szolgáltatást nyújt a nap 24 órájában, munkatársaink veszélyhelyzetben is biztosítják a folyamatos ivóvíz-szolgáltatást, valamint a szennyvíz szakszerű, biztonságos elvezetését és megtisztítását. Társaságunk teszi a kötelességeit, kérjük tisztelt ügyfeleinket, segítsék Önök is munkánkat számláik pontos, időbeni befizetésével.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

#kapcsolódó

Olaszországban 793-an haltak meg egy nap alatt! Maradj otthon!

Olaszországban 793-an haltak meg egy...

Olaszországban 793-an haltak meg egy nap alatt! Maradj otthon!

Hömpölygött a víz a Család utcán, de nem az esőtől

Hömpölygött a víz a Család utcán, de...

Nézd meg a fotókon, hogy mi történt.