„Isten így akarta” – A babavárás örömeiről vallott L.L. Junior

„Isten így akarta” – A babavárás örömeiről vallott L.L. Junior

„Isten így akarta” – A babavárás örömeiről vallott L.L. Junior

Óriási örömhírt jelentett be a magyar sztárpár: kisbabát vár L. L. Junior (39) felesége, Körtvélyessy Kinga !

A tavalyi tragédia, Dávidka (†3) elvesztése után a gyászoló édesapa lelkében ismét öröm van, hiszen – ahogyan ő fogalmaz – Isten gyermekáldással ajándékozta meg őket. A zenész a közösségi oldalán tudatta a hírt a rajongókkal, a Blikknek pedig azt is elmondta, hogy pár nap múlva már tudni fogják, hogy milyen nemű a baba.

– Kinga a 14. hétben jár, és hát mondanom sem kell, mennyire boldogok vagyunk. Szerettünk volna közös gyermeket, de még nem próbálkoztunk, nem volt tervben, hogy most érkezzen hozzánk, de Isten így akarta – kezdte a Blikknek a zenész, aki elárulta, hogyan tudta meg a hírt.

– Kinga gyanakodott, hogy várandós, ezért vett egy tesztet. Én nem voltam otthon, amikor elvégezte, de sírva hívott fel, hogy gyerekünk lesz. Eleinte el sem hittem, utána persze én is elérzékenyültem.

Junior és Kinga több vizsgálaton is járt már, s bár már most sokan tudni vélik, hogy a párnak kislánya lesz, ők még nem tudják a pici nemét.

– Hétfőn voltunk vizsgálaton, vettek vért a genetikai vizsgálathoz, és ha minden jól megy, akkor pénteken tudjuk meg az eredményt. Kinga kislányt szeretne, én pedig fiút, bár mindegy is, a lényeg, hogy egészséges legyen – folytatta a zenész.

– Mindenki várja már a pici érkezését, Lacika fiam is, aki már azt tervezi, hogy mit játszhat vele. Dávidka elvesztése miatt a fájdalom máig nem enyhült, életem legnehezebb és legszomorúbb időszaka ez, de azt gondolom, nem lehet véletlen, hogy ilyen hamar jön a baba, és hogy szeptemberre van kiírva Kinga, pár nap eltéréssel csupán Dávidka születésnapjához képest – mondta Junior, aki most épülő házukba is tervezi már a gyerekszobát.

– Jó lesz itt, Törökbálinton új életet kezdeni, ráadásul egy pici babával együtt.

A zenész apósa, Körtvélyessy Zsolt (78) színész is nagyon boldog volt, amikor megtudta a jó hírt.

– Köszönöm a gratulációt, nagy boldogság ez nekünk. Várjuk, hogy megérkezzen a kis unokánk, reméljük, hogy sok időt tölthetünk majd vele – mondta Kinga édesapja.

Forrás: Blikk.hu

#kapcsolódó

Ma van Meghan és Harry esküvője! Videó!

Ma van Meghan és Harry esküvője! Videó!

Nézd meg a fotókat és a videót!

Kirk Douglas kihagyta végrendeletéből fiát, Michael Douglast

Kirk Douglas kihagyta végrendeletéből...

Kirk Douglas kihagyta végrendeletéből fiát, Michael Douglast