Erre kell figyelnetek, ha sorrendmódosítást terveztek a felvételin

Erre kell figyelnetek, ha sorrendmódosítást terveztek a felvételin

Erre kell figyelnetek, ha sorrendmódosítást terveztek a felvételin

Április 19-től elindult a 2020-as felvételi ügyintézési időszaka. Módosítanátok a megjelölt felsőoktatási intézmények sorrendjén? Mutatjuk, mire kell ügyelnetek.

Ha a 2020 szeptemberében induló képzésekre jelentkeztetek, július 9-ig van lehetőségetek arra, hogy módosítsátok a korábban megjelölt szakok sorrendjét. Ezt a E-felvételi Sorrendmódosítás menüpontjában tehetitek meg, a képzés mellett található kis nyíl ikonra kattintva, értelemszerűen lejjebb vagy feljebb helyezve az adott intézményt. A sorrendezés után a Mentés gombra kattintva tudjátok véglegesíteni az új jelentkezési sorrendet.

Szintén az E-felvételi felületén lehet visszavonni a korábban megadott jelentkezési helyet/helyeket. Ezt azoknak érdemes választaniuk, akik meggondolták magukat és már nem szeretnének valamelyik megjelölt jelentkezési helyre bejutni - írja a Felvi.

Azonban a sorrendmódosítést és a jelentkezési hely törlését is érdemes alaposan átgondolni, ugyanis ezek csak egyetlen alkalommal változtathatók, és újabb módosításokra nincs lehetőség.

eduline.hu

#kapcsolódó

A Református Szeretetszolgálatnak gyűjtöttek a zrínyisek

A Református Szeretetszolgálatnak gyűjtöttek...

A Református Szeretetszolgálat dobozai jó helyre kerülnek. Reméljük, sikerül...

Megváltozott az ügyeleti ellátás rendje a Jósa András Oktatókórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályán

Megváltozott az ügyeleti ellátás rendje...

Megváltozott az ügyeleti ellátás rendje a Jósa András Oktatókórház Fül-Orr-Gégészeti...