Cézár saláta recept az Ózoontól

Cézár saláta recept az Ózoontól

Szoboszlai Gyula mesterszakács csirkehúsos cézár saláta elkészítésére biztat mindenkit. Itt a recept!

CSIRKE CÉZÁR

Hozzávalók 4 személyre:

8-8 db koktélparadicsom (sárga, piros),

2 egész pritaminpaprika,

1 kis csomag tölgyfalevél saláta,

1 csomag cézár saláta,

1 db kígyóuborka,

só,

bors ízlés szerint,

60 dkg csirkemellfilé,

kevés olívaolaj.


Elkészítés: 

A megmosott salátaleveleket összekeverjük a felezett paradicsommal, a szeletelt uborkával és a csíkozott pritaminpaprikával kevés olívaolaj hozzáadásával, majd megszórjuk az egészben sütött, szeletelt csirkemellel. Só, bors ízlés szerint, kevés lilahagyma adható még hozzá. 

Jó étvágyat!



(Fotó:Internet)


#kapcsolódó

BEREGSURÁNYI KASTÉLYNÉZŐBEN

BEREGSURÁNYI KASTÉLYNÉZŐBEN

A hosszú-hosszú múltra visszatekintő Beregsurány volt a legutóbbi állomása...

Csirke nyárson! Próbáld ki!

Csirke nyárson! Próbáld ki!

Szoboszlai Gyula mesterszakács ötletei, ha nyárson szeretnénk csirkehúst készíteni.