Sóstó Feszt 2016. a Ti szemszögetekből

2016.07.04.
Rónai Krisztián és Tamás Mercédesz a Kölcsey Ferenc Gimnázium (szeptembertől) 11. osztályos tanulóinak élménybeszámolója, a 2016-os Sóstó Fesztről. Fotókkal és a Ti véleményeitekkel! Kattints most!

Most 5. alkalommal rendezték meg a Sóstó Fesztet, ami a nyíregyházi fiatalok egyik legkedveltebb rendezvénye. Mi ott voltunk és nagyszerű emlékeket szereztünk. Sok emberrel találkoztunk, akik egy képpel és néhány kérdésre válaszolva segítették munkánkat. A válaszadóknak 4 egyszerű kérdést tettünk fel kíváncsiságból - amit egy kis rózsaszín telefonnal vettünk fel és a képeken meg is csodálhatjátok-, melyre sokszor meglepő módon hasonló válaszokat kaptunk. Na, de nézzük azokat a kérdéseket és válaszokat.

 

Hanyadik alkalommal jöttetek el a Sóstó Fesztre?

Erre a kérdésre sokan mondták a „Most vagyunk itt először” választ vagy hasonlót, de azért voltak, akik már többször is részt vettek ezen az eseményen, sőt nem is egy ember az „összesen” részt vett.

Miért látogattál el erre a rendezvényre?

A hangulat, a buli, a barátok, a DJ-k és a szép lányok miatt. Ezek a válaszok ismétlődtek nagyon sokat, de voltak, akik a program vagy a kaja miatt jöttek.

Honnan jöttél és kivel?

Majdnem mindenki Nyíregyházáról vagy a környékéről jött a barátaival, amin nem csodálkoztunk el, de számomra az nagy meglepetés volt, hogy majdnem ugyan annyian érkeztek Budapestről.

Kinek a fellépést várjátok a legjobban?

A legtöbben Katapult DJ-t és a StadiumX-et várták, de azért DJ Metzker Viktória és Andro is eléggé közkedvelt volt. Természetesen voltak olyan vendégek is, akiknek lényegtelen volt, hogy ki nyomja a zenét addig, míg jól érzik magukat.

 

 Most röviden összefoglaltam, a kérdésekre kapott válaszokat, de érdemes lenne elolvasni a riportokat is, amik most következnek, mert vannak benne elég érdekes dolgok is.

 

„Mi első alkalommal vagyunk itt. És, hogy miért? Mert látni szeretnénk Katapult DJ-t. Csak miatta jöttünk el, nagyon szeretjük a zenéjét. Én személy szerint egészen Budapestről utaztam ide a fesztiválért, és hogy találkozhassak a barátnőimmel. Ők Nyíregyháziak.

(Reni, Gyöngyi, Dorella)

 


„Mi első alkalommal vagyunk ezen a fesztiválon, a barátaink beszéltek rá, hogy jöjjünk el, de nem bántuk meg. Nyíregyházáról érkeztünk ide, és a Hooligans fellépését várjuk a legjobban. Igaz most derült ki számunkra, hogy ők csak holnap lépnek színpadra, de semmi gond, mert bérletet vettünk.”

 


„A barátnőmmel és az ő barátnőjéveljöttünk bulizni Nyíregyházáról. Első alkalommal vagyunk itt és eddig nagyon jól érezzük magunkat. Legjobban a StadiumX-et várjuk.”

(Laci)„Természetesen a barátaimmal érkeztem ide. Hogy miért? Haverok, buli, Fanta és minden. Éljen a Sóstó Feszt! A legjobban a StadiumX-et és DJ Metzker Viktóriát várjuk.”

(Dorina)

 

 

„Pestről jöttem haza, mert a tesóm mindenképpen jönni szeretett volna és nagy tesóként vigyázni kell a kicsire. Amúgy is szívesen jövök, mert ide kötnek a gyökereim. A StadiumX a legmenőbb.”

 (Zsolt, Misi)„Első alkalommal érkeztünk a rendezvényre, az egyikünk Hajdúnánásról a másikunk Kisvárdáról utazott ide. Nagyon megérte ennyit utazni, mert a programok jól szervezettek, nincs vége éjfélkor a bulinak, hanem még 4 órakor is Andro van műsoron. Ez minket nagyon megfogott. Ráadásul már az idejutásunk is kalandos volt. Nyíregyházáról gyalog sétáltunk el eddig. Erre az estére örökké emlékezni fogunk.”

(Márti, Viktória)

 


„Én itt ünneplem a születésnapom. Ezt a fontos napot az életemben. Szeretem ezt sok jó DJ-t akiket mára és holnapra összeválogattak. Nem tudtam volna jobb helyet az ünneplésre.”

(Kristóf)

 

„Ötödik alkalommal vagyunk itt, még egy Sóstó Fesztet sem hagytunk ki. Mindig fergeteges a hangulat, Nyíregyháza egyik legjobb bulija.”

(Evelin, Peti)

„Nagyhalászból érkeztünk a haverokkal a sok szép nyíregyházi lány miatt. Úgy hallottuk, hogy Nyíregyházán a legszebbek a lányok. Persze a hangulat is fontos, hogy jó legyen, de mivel mi már ötödik alkalommal vagyunk itt, így tudtuk, hogy fergeteges buli fog várni ránk. És így is lett.”

(Albert, Laci, Szundi)

„Nyírpazonyból és Nyíregyházáról érkeztünk, mert a programajánlót elolvasva egyből tudtuk, hogy itt a helyünk. Nem hagyhatunk ki ennyi szuper fellépőt. Ezért nem csak ma, hanem holnap itt leszünk. Sajnálhatja, aki kihagyta.”

(Zsófi, Bogi, Saci)

 „Mi nagyon sajnáljuk, hogy egy évben csak egyszer van ilyen buli, mert a tavalyi évünk legjobb bulija volt a Sóstó Feszt. Hozzá kell tennünk, az idei évi már most sokkal jobb, mint a tavalyi. Nekünk mindegy, hogy ki játszik és ki lép fel, a hangulat a lényeg, itt pedig az mindig szenzációs”

(Eszti, Pati, Hanna, Petra)

„Én másodjára, a haverom negyedik alkalommal van itt. A lányok szépek, a hangulat remek, mit akarhatnánk még. Ha lesz 6. Sóstó Feszt is, mi azon is biztos, hogy itt leszünk.”

(Zsolt, István, Dávid)

 


További képek itt:

https://www.facebook.com/MercedeszTamasPhoto/photos/?tab=album&album_id=612844932225614Rónai Krisztián, Tamás Mercédesz