Még szavazhatsz az állatparkra!

Még szavazhatsz az állatparkra!

A szallas.hu az Év Szállása és az Év Turisztikai Települése mellett 2017-ben szeretné megtalálni az Év Turisztikai Attrakcióját is. Hévíztől Gyuláig 16 látnivaló közül lehet választani, a listában jelenleg első helyen szerepel a Nyíregyházi Állatpark 7497 szavazattal. A megyeszékhely látványosságára még november 6-ig szavazhatunk.

Nagyon szerencsések vagyunk mi, Magyarországon élők, hiszen hazánk tele van szebbnél szebb látnivalókkal. Várak, kastélyok és gyógyfürdők sora található az ország területén, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzük ezeket. Valakit a Pannonhalmi Főapátság monumentális épülete nyűgöz le, mások a Miskolctapolcai Barlangfürdő vizéért és egyedi hangulatáért lelkesednek, és vannak olyanok, akik a keszthelyi Festetics-kastélyt keresik fel a legszívesebben.

A szallas.hu az Év Szállása és az Év Turisztikai Települése mellett 2017-ben szeretné megtalálni az Év Turisztikai Attrakcióját is. Hévíztől Gyuláig 16 látnivaló közül lehet választani, a Nyíregyházi Állatpark számít minden látogatójának a szavazatára.


Jelenleg első helyen 7497 szavazattal

Révészné Petró Zsuzsa osztályvezető elmondta, 2015-ben elnyerték az Európa Legjobb Állatparkja címet, most pedig nagyon örülnének, ha országon belül is egy rangos elismerésben részesülnének.

A különleges díjat megérdemelné a 36 hektáron 5 ezer állatot bemutató különleges park. Jelenleg a Nyíregyházi Állatpark 40 százalékkal, 7497 szavazattal az első helyen szerepel, megelőzve a Zsolnay Kulturális Negyedet és az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkot. November 6-ig még mindenki szavazhat ablog.szallas.hu/keressuk-az-ev-turisztikai-attrakciojat elnevezésű linken. Az oldalon 16 látnivaló közül lehet választani. Nincs más teendő, mint a listából kiválasztani a Nyíregyházi Állatparkot, majd bejelölni a mellette lévő pöttyöt, és rányomni a szavazok gombra.

Szoboszlai Tibor

#kapcsolódó

Vigyázzunk a sünikre!

Vigyázzunk a sünikre!

A sünök védelmére figyelmeztet az MME