Nemzetközi táncverseny Újfehértón

Nemzetközi táncverseny Újfehértón

2017. december 09-én az Abigél Többcélú Intézmény és a Pro Homo Egyesület Közös szervezésében az Újfehértói Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre az ország egyik legnagyobb nemzetközi táncversenye, az V. Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál „Téli Kupa”.

Az ország számos pontjáról, többek között Budapestről, Szegedről, Ceglédről, Sárospatakról, Tiszafüredről, Kiskunlacházáról, Nyíregyházáról, Debrecenből, valamint Romániából és Ukrajnából közel 1000 táncos érkezik.

Az egész napos verseny alatt 180 versenyszám lesz látható, melyek között megtalálható a néptánc, társastánc, show tánc, moderntánc, balett, hip-hop, hastánc, mazsorett.

A versenyzőket 7, itthon és külföldön is elismert szakember, koreográfus, táncművész, egyesületi vezető fogja értékelni.

Az eredményhirdetéseken a minősítések mellett kiosztásra kerülnek versenyzői, koreográfusi, egyesületi különdíjak és fődíjak. Az Erdőbényei Magita Hotel felajánlásának köszönhetően a verseny 3 legsikeresebb koreográfusa 3 nap 2 éjszakát tölthet el a hotelben félpanziós ellátással és wellness használattal.

A verseny szervezői új látvány és fénytechnikával, valamint fotófallal várják a versenyzőket.

Belépőjegyeket a helyszínen lesz lehetőség megvásárolni a verseny napján!

A szervezők sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

#kapcsolódó

Élményekért ajándék

Élményekért ajándék

Áprilisban indult a Sulibank program legújabb fejlesztése a Sulibank Élményportál....

Szabadtéri nyári színház

Szabadtéri nyári színház

Nézd meg a videót, milyen előadások várhatóak a Szabadtéri Színpadon!