OLVASÓI LEVÉL – KÖSZÖNET AZ ORVOSI ÜGYELETNEK!

OLVASÓI LEVÉL – KÖSZÖNET AZ ORVOSI ÜGYELETNEK!

Köszönet a Központi Orvosi Ügyelet munkatársának! (Megjelent a Nyíregyházi Napló március 2-ai számában.)

Kedves Napló!

A lap hasábjain keresztül szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni a Központi Orvosi Ügyelet munkatársának, akinek bár nem tudom a nevét, de nem felejtem el, hogy mennyit segített nekem.

Február 22-én, kora este rosszul lettem, 200 feletti vérnyomást mértem, annak ellenére, hogy mindig alacsony szokott lenni. Nagyon megijedtem. Nyolc órakor felhívtam a Központi Orvosi Ügyeletet, hogy házhoz hívjam az ügyeletes orvost. Az asszisztens hölgytől megtudtam, hogy még beteg mellett van, várnom kell, később tud kijönni csak hozzám, de ő addig mindenben segít nekem. Nem számítottam erre. Megnyugtatott, mindent pontosan elmagyarázott, hogy mit csináljak, hála neki, biztonságban éreztem magam és tudtam, most már nem lesz baj. 15 percenként visszahívott, hogy megkérdezze, hogy érzem magam, és további tanácsokat adott. Bízom benne, hogy ő is olvassa ezeket a sorokat.

Szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni emberségéért, és kívánom neki, hogy még sok hasonló betegen tudjon segíteni, mert ilyen emberekre nagy szükség van!!!

Köszönettel:

Hamvai Lászlóné

#kapcsolódó

Erő a változásért

Erő a változásért

Önsegítő csoport működik az Alvégesi Művelődési Házban. Szeptembertől minden...

Parkolási rend Sóstón az ünnepek alatt

Parkolási rend Sóstón az ünnepek alatt

További részletekért kattints ide!