13. lett az országos rangsorban

13. lett az országos rangsorban

A Nyíregyházi RIDENS Szakgimnázium, Szakközépiskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium érettségiző tanulója, Zagyi Barbara bejutott az Ágazati Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak országos döntőjébe. Az ügyvitel ágazgat diákja 81,60 százalékos eredményével 13. lett az országos rangsorban.

A Nemzetgazdasági Minisztérium hirdette meg és a  Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal szervezte az Ágazati és Ágazaton Kívüli Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak Versenyét (ÁSZÉV). A megmérettetésre szakgimnáziumi tanulók jelentkezhettek különböző ágazatokban. Az elődöntő interaktív formában történt melyet próbateszt előzött meg. Az írásbeli elődöntőben szép eredményt elért tanulók közül az első 31 jutott be az országos döntőbe, amely 2018. április 9-én és 10-én lesz Szolnokon. Már maga a tény, hogy 12. évfolyamos tanulónk bejutott a döntőbe, az is nagyon szép eredménynek számít.

Azért vagyunk nagyon büszkék, az eredményre, mert Barbinak hátrányos helyzetű fiatalként iskolánkban sikerült leküzdeni a hátrányait, dicsérve az őt tanító pedagógusok által hozzáadott magas pedagógiai értéket. Gratulálunk a felkészítő tanárának Vámos Ágnes tanárnőnek, és sok sikert kívánunk a következő megmérettetéshez.


fotó:internet

#kapcsolódó

Kölcseys tanárok a szatmárnémeti Kölcseyben

Kölcseys tanárok a szatmárnémeti Kölcseyben

Az Oktatási Hivatal tanárcsere programjának keretében.