Ismét nyelvvizsgára készülnek a Bemben!

Ismét nyelvvizsgára készülnek a Bemben!

A Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában több mint negyven éve tanítjuk emelt óraszámban az angol nyelvet.

Diákjaink egy része még az általános iskolai tanulmányok ideje alatt megszerzi a középfokú nyelvvizsgát. Akik nem adnak számot tudásukról nyolcadikig, azok a tanulók pedig a középiskola alsó osztályaiban szerzik meg a nálunk szerzett tudásra alapozva a nyelvtudást igazoló okmányt.


Az iskolánkba beiratkozott tanulók már első osztályban elkezdik a nyelv tanulását játékos formában, majd felső tagozaton minden nap angol órán mélyítik tudásukat, hiszen tapasztalataink szerint a sikeres nyelvtanulás első számú titka a rendszeresség. Így tudják tudásukat nyolc év alatt magas szintre emelni. A diákok elmondása szerint oly annyira megszeretik a nyelvet, hogy nem csak iskolai időben, de szabadidejükben, internetezés közben is, zenét hallgatva, idegen nyelvi könyveket olvasva vagy filmnézés közben is kutatják, figyelik az új szavakat és kifejezéseket.


Ennek a kitartó munkának eredménye, hogy az elmúlt években minden évben 20 - 30 bemes tanuló tett sikeres, szóbeli, írásbeli vagy komplex nyelvvizsgát. Hetedik és nyolcadik osztályos tanulóink a 2017/18-as tanévben is nyelvvizsgára készülnek, így az előzetes tervek szerint ők már úgy intenek búcsút a ballagáskor az iskolának, hogy tarisznyájukban egy nyelvvizsga is lesz. 


fotó:internet

#kapcsolódó

Fejleszd magad színezéssel

Fejleszd magad színezéssel

Agyfejlesztő színező? Molnár Ilonával beszélgetett Dankó László és Mikita Eszter...

Zánkára utaztak a Szakképzési Centrum diákjai

Zánkára utaztak a Szakképzési Centrum...

A Nyíregyházi Szakképzési Centrum közel 400 tanulója indult Zánkára, hogy eltöltsön...