Szabó Zsófi: „Szigorúan vesszük az önkéntes karantént"

Szabó Zsófi: „Szigorúan vesszük az önkéntes karantént"

Szabó Zsófi: „Szigorúan vesszük az önkéntes karantént"

Évek óta kétlaki életet él Szabó Zsófi. Az RTL Klub népszerű műsorvezetője családjával együtt Budapest és Nyíregyháza között ingázva éli az életét. A vírus miatt most azonban Törökbálinton ragadtak, onnan figyelik az eseményeket, és tartják be az önkéntes karantén szigorú szabályait.

- Nagyon megváltoztatta az életünket a koronavírus, hiszen folyamatosan ingázunk, nekünk két otthonunk van: az egyik Törökbálinton, a másik pedig Nyíregyházán. Most Törökbálinton ragadtunk, hiszen az RTL Klubban ugyanúgy folytatódik a munkám. Persze, csak minimális időt töltök közösségben, a forgatások során nagyon odafigyelnek ránk.

„Maximálisan óvjuk a családot”

- Mivel Nyíregyházán vannak olyan rokonaink, akik a vírus miatt a veszélyeztetett korosztályba tartoznak, ezért õket maximálisan meg akarjuk óvni és telefonon tartjuk velük a kapcsolatot. Úgy döntöttünk, hogy nem megyünk le a család többi tagjához. A férjem persze igen, de õ is csak az istállóig. A lovait mozgatja, járatja. Reméljük, hogy a jövõben is meg tudjuk majd ezt így oldani, és nem lesznek komolyabb szigorítások, hiszen az állatok folyamatos ellátást igényelnek, nem tehetjük meg, hogy magukra hagyjuk őket.

 

„Reméljük, mihamarabb túlleszünk rajta”

- Mivel nekünk tulajdonképpen Nyíregyházán is van otthonunk – ott is élünk –, ezért most szokatlan, hogy nem lehetünk a szabolcsi megyeszékhelyen, de a karantént nagyon szigorúan vesszük, vigyázunk egymásra, és ezt is tudom tanácsolni mindenkinek: ha megtehetik, maradjanak otthon és csak akkor mozduljanak ki, ha a munkájuk miatt nincs más választásuk. Reméljük, minél hamarabb túlleszünk ezen az időszakon, és újra minden a régi kerékvágásban folytatódik majd.


Bruszel Dóra

#kapcsolódó

Kollégiumi szobát szeretnétek? Ezekre a dokumentumokra lesz szükségetek

Kollégiumi szobát szeretnétek? Ezekre...

Nemsokára kiderülnek a ponthatárok, és ezzel kezdetét veszi a kollégiumi jelentkezés...

Óvodás angol foglalkozások a Bemben

Óvodás angol foglalkozások a Bemben

Ingyenes, játékos angol nyelvű foglalkozásokon vehetnek részt a nagycsoportos...