Családbarát munkahely és szolgáltatóhely a Nyíregyházi Állatpark

2020.10.07.
Családbarát munkahely és szolgáltatóhely a Nyíregyházi Állatpark

A Nyíregyházi Állatpark  Családbarát munkahely és szolgáltatóhely tanúsító védjegyet kapott!

Állatparkunk mindig is kiemelt figyelmet fordított, hogy az ide érkező családok minden tagja maximális kikapcsolódásban részesüljön.

Családbarát szolgáltatóhely minősítési bírálatunk közben többek között figyelembe vették  a bababarát szolgáltatásainkat, mint  a pelenkázó és szoptató helyiségeket vagy a babahordozók ingyenes használatát, a kisgyermeke családok kényelmét szolgáló húzható kiskocsi bérlését vagy a bátor kisgyermekek Cumifáját.

A Családbarát munkahely védjegyet pedig a munkatársak képzési lehetőségei, a rekreációs tevékenységünk, csapatunk közösségépítése és  dolgozóink egészségvédelme miatt érdemeltük ki.

Idén is, a Nemzetközi Babahordozó nap keretében a Lógjunk Anyuval és a Nyíregyházi Állatpark közös szervezésében az érdeklődők részt vehettek egy immáron hagyománnyá vált sétán.  A közös cél az volt, hogy népszerűsítsük az Állatpark bababarát arcát, családbarát törekvéseit s a lelkes kismamák minden évben újabb és újabb ötleteket adnak, hogyan is tudnánk még kényelmesebbé tenni a családok itt tartózkodásuk alatt.


Nyíregyházi Állatpark