Fertőtlenítik a játszótereket a város minden részén

Fertőtlenítik a játszótereket a város minden részén

Fertőtlenítik a játszótereket a város minden részén

Ismét fertőtlenítik a játszótereket Nyíregyházán. Minden városrész minden játszóterére eljutnak majd a NYÍRVV munkatársai, hogy a környéken élők biztonságosan használhassák a különböző eszközöket.


Korán reggel kezdik a munkát a NYÍRVV szakemberei, védőruhába öltözve a város összes játszóterére eljutnak. A fertőtlenítéshez olyan szert használnak, ami semmilyen veszélyt nem jelent se a gyerekekre, se a felnőttekre. Megérkezett a héten a tavaszias jó idő, így egyre többen látogatják a játszótereket és a kondiparkokat, ezért a városüzemeltetési társaság ismét elkezdte a közösségi terek fertőtlenítését.

„A téli időszakban szüneteltetett, de tavaly elkezdett játszótéri fertőtlenítéseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. az idei évben is folytatja. A járvány terjedésének lassítása érdekében fertőtlenítjük a nyíregyházi játszótereket, a játszóeszközöket hypós oldattal fertőtlenítjük, illetve a kondiparkokban a kondieszközöket, valamint a közterületekre kihelyezett utcabútorok fertőtlenítése is megtörténik” – mondta Petró Árpád, a NYÍRVV Nonprofit Kft. ügyvezetője.

Nyíregyháza minden városrészébe, mind a több mint száz játszóterére eljutnak majd a NYÍRVV munkatársai, hogy a környéken élők biztonságosan használhassák ezeket az eszközöket is.

Nagy Boglárka

Fotó: Szarka Lajos

#kapcsolódó

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz

Orbán Viktor hamarosan bejelentést...

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz