HAJDÚNÁNÁSI ROADSHOW

HAJDÚNÁNÁSI ROADSHOW

A Bocskai örökséget ápoló és őrző Hajdúnánás mutatkozott be Nyíregyházán, a Kossuth téren. A hajdúsági város képviselői a Nánási Portéka termékeit is elhozták, bemutatták Hajdúnánás helyi pénzét, a Bocskai Koronát, az érdeklődőknek pedig mangalica kolbászt, valamint kakukkfű-szörpöt is kínáltak.


NÁNÁSI PILLANATOK

 

Egy hajdú katonának öltözött fiatal férfi sétált és szórólapozott csütörtök délelőtt a Kossuth téren. A nyíregyháziakat invitálta Hajdúnánás standjához. A város hetek óta tartó roadshow keretében mutatkozik be több magyar nagyvárosban – így a szabolcsi megyeszékhelyre is elhozták többek között a Nánási Portéka termékeit. A kakukkfüves szörp mellett sokan a kínált mangalica kolbászt is megkóstolták, a hajdúnánási gyógyfürdő munkatársa pedig frissítő masszázst adott a nyíregyháziaknak. A nánási roadshow-ra egy szerencsekereket is hoztak: többek között a Hajdúk Világtalálkozójára lehetett belépőjegyet nyerni. A rendezvény augusztus 4-én kezdődik, számos kulturális program és koncert várja majd a kicsiket és nagyokat.





BOCSKAI KORONA

 

Nánási bőrdíszművek, kerámiák is sorakoztak a város standjánál – valamint bemutatták a Bocskai Koronát, Magyarország harmadik helyi pénzét. Hajdúnánás, Hajdúhadház, Balmazújváros és Vámospércs közel 100 elfogadóhelyén lehet a bankjegyekkel fizetni, ráadásul az azzal vásárló kedvezményt is kap.



Dér Vivien


#kapcsolódó

Milyen diákmunkásként Nyíregyházán?

Milyen diákmunkásként Nyíregyházán?

A nyári időszakban sok diák szeretne dolgozni. Több okból is. Legtöbben zsebpénzt...

Újdonság a VIDOR Fesztiválon

Újdonság a VIDOR Fesztiválon

A NAGYSZÍNPADON TARTOTTAK LEGÉNYBÚCSÚT!