Újabb versenyt nyertek a zaysok

Újabb versenyt nyertek a zaysok

2017. szeptember 9-én több mint 300 fiatal mérte össze tudását a 46. Országos Elsősegélynyújtó Versenyen, Kaposváron.

A versenyzők nagyon komoly szakmai pályákon bizonyították tudásukat, kemény és szoros küzdelemben értek el nagyon szép eredményt.

Gyermek kategóriában a Vásárosnaményi Eötvös József Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata 15. helyezett lett a 20 induló csapatból.


Ifjúsági kategóriában a Vásárosnaményi II. Rákóczi Ferenc Gimnázium csapata szintén a 15. helyezést érte el, ugyancsak 20 csapatból.


Felnőtt kategóriában a Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma által delegált csapat 17 versenyző csapat közül kiemelkedő eredménnyel nyerte meg a versenyt, és összesített mezőnyben is a legmagasabb pontszámot érte el!

A csapatok felkészítését, az elsősegélynyújtás népszerűsítését önkéntes segítőink évek óta kitartó lelkesedéssel és odaadással végzik. Ezúton szeretnénk megköszönni a felkészítők munkáját gyermek és ifjúsági kategóriában Kántor Tímeának és felnőtt kategóriában Vitál Andrásnénak.

 

Köszönet illeti a megye által delegált versenybírók munkáját. Köszönjük Sárosi Sándornak és Veress Istvánnak az egész napos szolgálatot, akik a versenypályán részt vettek a versenyzők munkájának értékelésében.

Magyar Vöröskereszt


#kapcsolódó

Új utakon a Kertvárosban – Több mint két milliárdos közútfejlesztés a területen

Új utakon a Kertvárosban – Több mint...

Komoly útfejlesztés zajlott az elmúlt hónapokban a Kertvárosban

HUMOROS HOROSZKÓPOK

HUMOROS HOROSZKÓPOK

Ki hinné, hogy az asztrológia vicces is tud lenni?! Nos, a HarmoNet igazán...