Dagad a botrány a királyi családban: Harry herceg apasági vizsgálatot akar

Dagad a botrány a királyi családban: Harry herceg apasági vizsgálatot akar

Nem nyugszanak a kedélyek a királyi családban.

A brit uralkodói család szinte mindig a közbeszéd tárgya volt. Amióta azonban a Netflixen látható A korona című, igaz eseményeket feldolgozó, II. Erzsébetről és közvetlen szeretteiről szóló drámasorozat, a família állandó szereplője a mindennapi bulvárhíreknek.

Nem is olyan régen Harry és Meghan interjúja, a királyi család szörnyű viselkedése járta be a sajtót, most pedig újabb pletyka kapott szárnyra. Egyesek szerint nem alaptalanul. Sokan már régóta biztosra veszik, hogy nem Károly herceg Harry vér szerinti édesapja. Az alapot pedig az szolgáltatja, hogy Károly és Diana házassága nem volt zökkenőmentes, és megannyi szóbeszédet hallhattunk vélt vagy valós szeretőkről.

A gyanút fokozza, hogy Harry nem nagyon hasonlít idősebb testvérére, Vilmosra, Károlyra pedig végképp nem. A pletykáknak és híreszteléseknek maga Harry szeretne most egyszer és mindenkorra véget vetni. Az apasági vizsgálatot fontolgatja – írja a Life.hu.

Ha nem Károly, akkor ki lehet Harry igazi apja? Nos, egyeseknek erre is van válasza. James Hewitt lehet az, Diana egykori lovasoktatója, akinek szintén vörös a haja. A pletykát erősíti, hogy a hercegnő Harry születése után két évvel vállalta fel nyíltan, hogy szerelmes a férfibe.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó:  Getty Images

#kapcsolódó

Felhívás - Február végéig érdemes kihelyezni a méhecskehoteleket

Felhívás - Február végéig érdemes kihelyezni...

A lakosság is sokat tehet a beporzó rovarok védelméért!

Újra lesz Kisállatbörze

Újra lesz Kisállatbörze

Minden hónap második vasárnapján 6 és 14 óra között várja az érdeklődőket a...