Ha május, akkor Bringa Piknik!

Ha május, akkor Bringa Piknik!

A 6. közösségi tekerés időpontja május 20.

Ha május, akkor Bringa Piknik, ezt már minden nyíregyházi tudja. A 6. közösségi tekerés időpontja május 20. A rajtpisztoly 9:50-kor dördül el, ugyanis állandó célállomása a rendezvénynek, Tokaj, idén 950 éves! Előtte persze lehetőség lesz BikeSafe regisztrációra Nyíregyházán, a Kossuth téren, ahol a Bocskai Magda – Dankó László páros fokozza a bringások hangulatát.

A hagyományokhoz híven Nyírtelek és Rakamaz közösségi terein piknik pont várja a megfáradt bringásokat gyümölccsel, pogácsával és ásványvízzel. Sőt! A résztvevők igényeit figyelembe véve idén Virányosnál is felállítanak a szervezők egy piknik pontot, így már három helyen lesz lehetőség szusszanni egyet a 35 km-es úton.

A Fesztiválkatlanban DJ Till fogadja az érkezőket, akik nyakpántot és kedvezményekre jogosító kártyát kapnak ajándékba. A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel, idén is lesz Bringa Tusa. Egy 15 akadályt tartalmazó 450 méteres pályán kell végig mennie az indulónak a lehető leglassabban. Ehhez egy előzetes, ingyenes regisztrációra van szükség, a szervezők pedig minden résztvevő után 5.000 forinttal támogatják a Jósa András Oktatókórház Gyermekosztályát.

A Bringa Piknik ideje alatt folyamatos a mozgó orvosi felügyelet és a felmatricázott szerviz busz is úton lesz az esetleges műszaki problémák kivédésére, megoldására.

2023. május 20., 9:50, Nyíregyháza, Kossuth tér, Bringa Piknik!

#kapcsolódó

Az infláció visszaszorítása és a reálbérek növekedése mellett egyre reménykeltőbb képet mutat a kiskereskedelmi forgalom alakulása is

Az infláció visszaszorítása és a reálbérek...

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint 2023 novemberében a kiskereskedelmi...

Novák: korábban utalják a decemberi nyugdíjat

Novák: korábban utalják a decemberi...

Közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter kedden a közösségi oldalán.