Rémisztően jó arcok és rettentően népszerű programok - Halloween a Vasváriban

Rémisztően jó arcok és rettentően népszerű programok - Halloween a Vasváriban

A diákélet mindig is nagyon fontos volt minden iskolában, ezért is vannak különböző ünnepek, amelyek feldobják a tanulók unalmas és szürke hétköznapjait. A Vasvári Pál Gimnáziumban az egyik legjobb hangulatban telő diákprogram a Halloween, mely néhány éve kezdett elterjedni hazánkban.

A nap szervezői a 9. és 10. C nyelvtagozatos osztályok, valamint az iskola diáklapjának, a Momentán diákújságnak a szerkesztői voltak. A szervezők reggel 7 órára érkeztek, hogy előkészítsék az egész napos programsorozatot, melyet a diákok már tűkön ülve vártak. Az újság szerkesztői különleges meglepetéssel kedveskedtek a tanulóknak, megjelent a Momentán különkiadása. A R.I.P. kupont és horrorfilmes kvízt is tartalmazó iskolaújság Halloween különszáma percek alatt elfogyott. A „Sírkert Bazárban” a diákok által készített sütemények is nagy sikert arattak, az édesszájúak legnagyobb örömére. Emellett a „szerencsés kerékbetörés” is nagy népszerűségnek örvendett, hiszen melyik az a tanuló, aki nem örülne egy ötösnek valamelyik nehezebb tantárgyból, vagy egy felmentésnek testnevelésből. Az iskola összes osztálya részt vett még a teremdíszítő versenyen. Ez a feladat mindenhol jó hangulatban telt, a diákok szívesen csinálták. Sok diák faragott tököt, amit a versenyre is neveztek.

A győztes osztály.

A szünetekben megrendezett programokat élőzene kísérte, ez gondoskodott a remek hangulatról. Bár a nyelvtagozatos diákok szervezték a programot, a Vasváris Halloween minden tanulót megmozgatott.
Mi már nagyon várjuk a következőt!

Török Eszter és Garamvölgyi Emese Lili 9. C osztályos tanulók

#kapcsolódó

340 kossuthos jutott be a döntőbe

340 kossuthos jutott be a döntőbe

340 gyermek jutott be a döntőbe a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium...

Parázson sült kismalac

Parázson sült kismalac

Középkori hangulatban telt a Bujtoson megrendezett Parázsfesztivál. A zene,...