Revolution Dance Cup Mikuláskupa!

Revolution Dance Cup Mikuláskupa!

A Revolution Dance Cup csapata azzal az elgondolással alapította ezt a versenyt Nyíregyházán, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei táncosok, más megyékben városokban élő táncosokkal is találkozhassanak, versenyezhessenek. Megismerhessék egymást és megmutathassák tudásukat. Emellett elismert szakmai zsűri értékelje tudásukat és munkájukat. Nevezz Te is!

A verseny nyílt. Nevezhetnek egyesületek, alapítványok által működtetett tánccsoportok, művészeti Iskolák, önszerveződéssel létrejött tánccsoportok - melyeknek nem szükséges jogi személlyel rendelkezniük. Ezzel szeretnénk megmutatkozási lehetőséget adni a hobbi csoportoknak is.

3 féle besorolásban, 6 korcsoportban, és 8 tánckategóriában lehet nevezni.

Minden kategóriában kapnak a versenyzők érmet. Minden kategória győztes haza vihet egy kupát és a legérdekesebb mikulás vagy karácsonyi produkció esélyes a Mikulás Kupa trófeára!

Az edzők között 4 wellnes hétvégét osztanak szét és a versenyzők sok-sok ajándék és vásárlási utalvánnyal térhetnek majd haza.

A szervezők izgalmas elemekkel készülnek. Lesznek igazi mikulások és mikuláslányok, arcfestők, kézműves sarok.

Emellett a versenyzők és a versenyre kilátogató nézők átadhatják leveleiket, kívánságaikat a Mikulás bácsinak, aki egy kandalló előtt üldögélve várja majd a gyerekeket.

 

A verseny időpontja: December 3 ( szombat)

Hely: Arany János Tehetséggondozó sportcsarnok – Nyíregyháza ( régi laktanya épülete)

#kapcsolódó

Fogjunk össze, szavazz te is rájuk!

Fogjunk össze, szavazz te is rájuk!

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat Fuss a Fényben!...

NYÍREGYHÁZA ÉRTÉKEI RAJZPÁLYÁZAT

NYÍREGYHÁZA ÉRTÉKEI RAJZPÁLYÁZAT

A Nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság rajzpályázatot hirdet.