ISMERD MEG A VÁROS VERÉBLÁNYÁT!

ISMERD MEG A VÁROS VERÉBLÁNYÁT!

Nyíregyházán idén került megrendezésre az Első Városi Verébavató, ehhez mérten pedig megválasztották az Város Verébpárját is a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda jóvoltából. A verebek szép számmal jelentkeztek a megmérettetésre, a lájkok pedig csak gyűltek a DPI facebook oldalán. Az eredményhirdetésre a Városi Verébavatón került sor, ahol kiderült, az Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium kilencedikes diákja, Bákonyi Hajnalka (14) bizonyult a legjobbnak, 1008 lájkkal ő lett a Város Veréblánya!

– A Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda hirdetést tett közzé, hogy ki kell tennünk egy fotót az oldalukra, és aki a legtöbb lájkot gyűjti, az lesz a Város Verebe 2016-ban. Eleinte még nem tudtam mivel jár ez az egész, majd az osztályfőnökünk, Domokos Andrea ismételt felhívására elgondolkodtam a dolgon, és mivel nagy bennem a versenyszellem, jelentkeztem. Azonban szembesülnöm kellett azzal, hogy mennyi negatív hozzászólás érkezik az egyes képekre, és az enyém sem volt kivétel. „Úgysem te fogod megnyerni, nem győzhetsz” és társaik. Ez azonban engem csak még inkább ösztönzött, és a végére 1008 lájkkal megnyertem a versenyt – mesélte a fiatal lány.

 

(A győztes fotó.)


Hajni nagyon meglepődött a lájkok számán, nem gondolta, hogy ezernél is több szavazója lesz. – Elképesztő érzés volt, hogy nyertem, nagyon jól esett, hogy ennyien támogattak! Az pedig, amikor a nyíregyházi Váci Mihály Kulturális Központban megrendezett Első Városi Verébavatón kihívtak a színpadra, hogy gratuláljanak, felejthetetlen élmény marad – árulta el Nyíregyháza Veréblánya.



Holnap cikkünk folytatásaként eláruljuk, ki lett a Város Verébsráca 2016-ban!

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

#kapcsolódó

Ingyen elérhetővé teszi minden tankönyvét az interneten a Mozaik Kiadó

Ingyen elérhetővé teszi minden tankönyvét...

Ingyen elérhetővé teszi minden tankönyvét az interneten a Mozaik Kiadó

HOROSZKÓPOK ÉS KUTYÁK – 3. RÉSZ

HOROSZKÓPOK ÉS KUTYÁK – 3. RÉSZ

A Horoszkópok és kutyák sorozatunk utolsó állomásaként lássuk, milyen kutyaválasztási...