HABITUS HOROSZKÓP – 2. RÉSZ

HABITUS HOROSZKÓP – 2. RÉSZ

Milyen a habitusod? A HarmoNet asztrológusai elárulják Neked! Folytassuk felfedező kalandunkat a horoszkópok világában!

OROSZLÁN

 

Pajkos, játékos egyéniség, aki önmagát is szórakoztatja, és az élet napos oldalán jár. Hiányzik belőle a hamis szégyenlősség és az igénytelenség. Sok mindent megkíván, és kompromisszumok nélkül félretol mindent, ami igényei kielégítését akadályozza. Érdekli minden szépség, amit az élet kínálni tud, és nem tudja elképzelni, miért kellene visszatartania magát.

 

Természetes affinitása van a minőséget megkívánó dolgokhoz. Nemeslelkűsége és melegsége – mellyel a Nap megajándékozta – mindenkire kisugároz, akivel kapcsolatba kerül.

 

 

SZŰZ

 

Az ő világa a hétköznapok. Bárki másnál jobban tudja irányítani és formálni. Ereje gyakorlati érzékében, célirányosságában és a részletek iránti vonzalmában rejlik. Maximalista és nyugtalan lelkületű, abban leli örömét, hogy a tökéletesre törekedhet. Módszeres, rendszeres, és a tényekre koncentrál. Meg van győződve a helyes életvitel és az egészséges fegyelmezettség fontosságáról.

 

Elvei különösen morálisak, magas színvonalúak. Meglehetősen tartózkodó típus, aki az érzelmeit ritkán mutatja ki, szívét elsősorban az esze irányítja.

 

 

MÉRLEG

 

Természete kedves és könnyed, jó kontaktusteremtő, ezért mindenhol szívesen látják és szeretik. Kifinomult esztétikai érzéke van, rendkívül fontos számára a jó ízlés. A szép dolgok iránti fogékonysága, illetve jó ízlése révén békés hangulatot tud teremteni. Alapvető igénye, hogy megőrizze belső kiegyensúlyozottságát, és hogy teljes összhangban legyen környezetével.

 

Legjellemzőbb tulajdonsága a szépre, a harmóniára való törekvés az élet összes területén. Barátságát sokan keresik, mert személyes varázsa, előzékenysége és mások iránti őszinte tisztelete férfinak, nőnek egyaránt tetszik.

 

 

SKORPIÓ

 

Temperamentumára egyaránt jellemző a heves szenvedélyesség és a visszafogott tartózkodás, mint ahogy érzelmei is a szélsőségek között ingáznak. Nem vall rá semmi, ami közepes. Élénk és meglehetősen kiismerhetetlen személyisége van, és hisz a mély érzelmi kötődések erejében.

 

Nagy szükségét érzi az emocionális biztonságnak, és rengeteg energiát képes is áldozni annak megteremtése és fenntartása érdekében Középút ebben sincs, hiszen a félmegoldásoktól idegenkedik, csak teljes erővel képes élni. Egyesek imádják, mások utálják, az viszont tény, hogy senki sem marad közömbös iránta.

 

 

Farkas Fanni

Fotók: Internet

(Forrás: HarmoNet)

#kapcsolódó

SPORTHOROSZKÓP – 3. RÉSZ

SPORTHOROSZKÓP – 3. RÉSZ

Az asztrológiai sporttanácsadás utolsó részében jöjjenek a nyilas, bak, vízöntő...

Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!

Próbáld ki, csináld meg, ismerd meg!

Szakmák Éjszakája 2018-ban is!