„SOSE ADD FEL AZ ÁLMAIDAT” – INTERJÚ A LIFESTYLE FORMÁCIÓVAL

„SOSE ADD FEL AZ ÁLMAIDAT” – INTERJÚ A LIFESTYLE FORMÁCIÓVAL

Adott két fiatal, tehetséges és ambiciózus nyíregyházi srác, egy hét éve megalapított formáció, és megannyi terv, álom. A LifeStyle tagjai, Marx Attila ’Rampage’ és Májer Attila ’Feezy’ kitartásuknak és kemény munkájuknak köszönhetően egyre inkább utat törnek a hazai zenei világban, legújabb videóklippjük kapcsán pedig az egész ország felfigyelt rájuk.

A 22 éves nyíregyházi srácok már gyerekként is zenerajongók voltak, nem állt távol tőlük az a stílus, amit ma is képviselnek. – Négy éves korom óta csak a hip-hop fog meg, akkor robbant be Eminem, és miközben mások Backstreet Boys dalokat hallgattak, én már oviban is a rap zenék szövegét mormoltam – mondta Marx Attila, majd zenésztársa hozzátette – én is hasonló gyerek voltam, már általános iskolában is csak a dalszövegeken, a dallamokon járt az eszem a tanórák helyett.

 

A két Attila tíz éve ismerkedett meg egymással

 

A srácok 12 évesen ismerték meg egymást, ekkor írták első dalukat is, Kéz a kézben címmel. – Néhány hete a kezünkbe került ez a dal, mit is mondhatnék, nagyon vicces volt visszaolvasni az akkor írt szerelmes szövegünket. Ezután pár év eltelt, 2010-ben pedig véglegesen eldőlt az, hogy szeretnénk komolyan venni azt, amit csinálunk. Úgyhogy kellett egy név is. Álltunk a buszmegállóban és azon gondolkodtunk, hogy mi is jellemez minket leginkább. A dalainkkal élettapasztalatokat, érzéseket szeretnénk átadni, úgyhogy egyszer csak beugrott, hogy legyen LifeStyle a nevünk – mesélték. Fiatal koruk ellenére a srácok nevükhöz hűen nagyon mély érzéseket fogalmaznak meg, dalaikkal sokszor azt szeretnék sugallni, hogy az álmokat nem szabad feladni, mindenből ki lehet törni.

 

Marx Attila ’Rampage’

 

– Az első bulinkat az egykori nyíregyházi Aranyszarvas nevű szórakozóhelyen szerveztük, és már az hihetelen jól sikerült. Az első nagy városi fellépésünk pedig jó pár éve a karácsonyi forgatagban volt, és annyi pozitív visszajelzést kaptunk, hogy úgy döntöttünk, mindent meg fogunk tenni azért, hogy egyre erősebbek legyünk. Felkerestük az ország jobbnál jobb producereit, és még komolyabban foglalkoztunk a dalszövegírással, illetve videóklippeket is forgattunk – mondta Májer Attila.

 

Májer Attila ’Feezy’

 

Április 12-én jelent meg a srácok legújabb videóklippje, mely egyre jobban pörög. – Közel egy évet ültünk ezen a szerzeményen, tartottunk attól, hogy mivel ez egy szerelmes zene, lesznek negatív visszajelzések. Nagyon nehéz úgy szerelmes dalt írni, hogy ne legyen túl érzelgős, nyálas, de szerencsére jól fogadta a közönség a dalunkat, több mint ötezren tekintették meg a videómegosztón. Már az elején éreztük, hogy kell egy érzelmesebb személy is a klippünkbe, de a kezdetekkor még azt sem tudtuk, hogy női vagy férfi énekest képzelünk el magunk mellett. Aztán az egyik közösségi oldalon láttuk meg az egyébként profi boksszal és tetoválással foglalkozó Kovács Zoltán ’#Zolink’ zenés minivideóit, és azonnal éreztük, vele szívesen dolgoznánk együtt. Felvettük vele a kapcsolatot, és mivel ő is nyitott volt a közös munkára, kezdetét vette a szövegírás, tervezés, forgatás – mesélte Marx Attila.

 

Egy hónapja jött ki az új videóklipp

 

A Merre jársz című dal forgatási helyszíneként Budapestet választották a fiúk. – A forgatás két napos volt, 3-4 helyszínt választottunk ki, és reggeltől estig folyamatosan csináltuk a felvételetek. Elképesztően fárasztó volt, de megérte. Nem szerettünk volna személyes érzésekre, tapasztalatokra hagyatkozni a dalban, inkább magát a szakítás utáni életérzést akartuk átadni. A klipp története szerint van egy fiú – akit Zoli játszik – és egy lány, akiknek a kapcsolata már elhidegült. A fiú azonban még közel sincs túl ezen a szerelmen, folyamatosan felidéződnek benne közös élményeik más párokat látva – árulták el a fiúk.

 

Kovács Zoltán ’#Zolink’ nagyon jól kiegészítette a LifeStyle hangzásvilágát, reméljük a jövőben is halljuk majd őket együtt

 

A srácokat Nyíregyházán legutóbb a Fulton hajón, és a SóstóFeszten láthattuk színpadon. – Mi mindig imádunk fellépni, amikor meg kapuk egy fantasztikus közönséget külön zseniális élmény. Volt olyan, hogy az egyes fellépések előtt pár héttel jelent meg egy új dalunk, a közönség pedig már tudta a szöveget, és ez valami felejthetetlen érzés – mondta Májer Attila, aki azt is elárulta, jelenleg is nagyban készülődnek, hiszen hamarosan a FŐHE Fesztiválon hallhatjuk őket zenélni.

 

Ne maradjatok le a LifeStyle eseményeiről és híreiről – kövessétek Őket közösségi oldalukon!

 

Farkas Fanni

Fotók: Hajzer Anni, AdisPhoto

#kapcsolódó

Fergeteges bál volt a Vasváriban!

Fergeteges bál volt a Vasváriban!

A jó hangulat mellett, különleges dekoráció díszítette az iskolát!